reviews 2016

Bjorn en Marianne
1/31/2016
We kijken terug met heel veel nostalgie naar ons verblijf in de guesthouse van Villa Anneloi. De ontvangst was hartelijk evenals het lekkere ontbijt en de mooie en cleane kamers. We voelden ons echt thuis ver weg van huis.
Het weekprogramma samen met Loi was fantastisch! We hebben een ander deel van Thailand mogen zien die we anders nooit hadden ontdekt.
We kunnen aan iedereen het verblijf te Villa Anneloi met alles inbegrepen warm aanbevelen.
Zeker een adresje om terug te keren!
Vele groepjes vanwege Marianne en Bjorn


eMail: [email protected]


Tiny Bertels
1/27/2016
We zijn met ons gezin deze kerstvakantie bij Villa Anneloi geweest en hebben het weekprogramma gevolgd. Wij kunnen alleen maar beamen wat ook alle andere gasten schrijven. We hebben met onze kinderen een ongelooflijk leuke week gehad en nadien de fantastische gids die Loi is -en zeker met kinderen- gemist. Dankjewel Annelore en Loi voor deze bijzondere ontmoeting. Jullie hebben mee voor een schitterende vakantie gezorgd !
X
Tiny Tom Marcel Bill
eMail: [email protected] Be

Xander, Quinten, Marc & Natacha
1/26/2016
Wij verbleven met kerst 2015 in Villa anneloi met ons gezin. Namen het weekprogramma en hebben daar ENORM van genoten. Super leuke mix van cultuur, natuur & avontuur. ZEKER aanrader voor jong & oud. Zouden heel graag terug gaan. voor onze kids “best vacation ever” eMail: [email protected]

JUNI
26-06-6
Annelore & Loi
Bedankt voor de fijne week in Chiang Mai ! We hebben met volle teugen genoten van jullie gastvrijheid !   Tot in Belgie !  Johan & Griet 

JULI
Sawadieka …..Annelore & Loi (&kids), 
Wij hebben hier echt een fantastisch verblijf gehad.   Bij de Homestay warden we “in de watten gelegd” door Annelore.  En Loi is een geweldige gids.  Goedgehumeurd en altijd veel te vertellen en grapjes maken.   Zijn luide lach gaan we missen.Bedankt voor de onvergetelijke week !Veel succes verder met Villa Anneloo en vooral veel geluk gewenst voor de toekomst.Grtjs, Peter & Hannie Pleun en Joppe Fleurkens Nederland 

Liefste Annelore & Loi
Met veel verwachtigen kwamen naar hier & deze zijn met groot gemak ingelost ! Met volle teugen genoten van de gastvrijheid, uitstappen, enthousiasme & de kleine zaken die deze week zo uniek maakt .Kortom een week die we niet snel zullen vergeten.MERCI !   Sam & Evy 

 AUGUSTUS
 1-7 aug 2016 “Malie”vertrekt met een koffer vol woudsouvenirtjes terug naar Belgie:Loi heeft mij ontzettend veel bijgeleerd.   Ook al kon ik geen Engels, toch kon ik mee lachen met zijn mopjes.   Het was heel handig dat we hier Nederlands kunnen praten.  Het waren zalige bedden.   Groetjes, Malie Bedankt Annelore voor het zeer lekker ontbijt en voor het onthaal !   Het is hier prachtig en ik heb niet alleen veel geleerd van Loi voor de super leuke ervaringen en mopjes !   Dit was zeker het toppunt van onze reis tot nu toe !   Jullie zijn altijd een welkom in GentNog veel success en plezier !   Emma  Urga -> klop op borst
Pssjjjj – > elleboog naar beneden trekken en Richting veranderenTrililililili -> handen in de luchtè 1 persoon overslaan Het was een toffe belevenis, vooral de watergedeeltjes, inclusief regendouche in de jungle.   Happy water zal ik nooit vergeten.   
Tip voor Loi:  Wed op titelwinst van KAA GentPS.  Indien je gratis KAA Gent wil zien -> contact me !   Lukas1 aug –

7 aug
Annelore & Loi, 
Wat hebbenw e naar deze vakantie uitgekeken.   En, wat is deze week een fantastische week geworden.   Mijn (onze) verwachtingen zijn helemaal verwezenlijkt.    Jullie zijn fantastische mensen en doen jullie jon met hart en ziel !   We hebben zo genoten en zoveel bijgeleerd !Deze vakantie gaan we nooit meer vergeten !   We hebebn deze week ook nog eens mogen beleven met een prachtig gezin !  Carine x
 Het was een fantastische week in villa anneloi.   Ik heb super veel bijgeleerd.  We hebben hele mooie dingen gezien. Deze week ga ik nooit meer vergeten ! Dank je voor de fantastische vakantie !Merel  x
Veel fantastische indrukken van Thailand met een super gids (=Loi),  Super fastvrouw om ons  ‘s avonds op te vangen na weer een prachtige dag !   Gunter Ik had veel schrik voor dezew eek, omdat ik niet wist wat te verwachten.   Maar het was een leuke week en we veel hebben bij geleerd en veel mooie dingen gezien.   Dit alles met een heel leuk gezin.Kaat x 

15-08 tot 21- 08
Hakuna Matata !Wij hebben genoten van het eerste tot het laatste moment   Bedankt Annelore voor de ontvangst in de B&B …. Lekker ontbijt, ‘s avonds glaasje wijn of ijsje….   Bedankt Loi voor de trekking en al het avontuur dat we samen met jou mochten beleven en we gaan zeker met een smile terug naar Belgie. Kathleen   Wim   Yannick  Annelies 

15 augustus ‘16
Amai seg,Wat een top vakantie!Annelore wat een gastvrouwLoi zo een zotteDanku voor deze topvakantie !JanaAnnelore en Loi, Jullie zijn een topkoppel om nooit te vergeten !   Een geweldige gastvrouw en een heel blije Loi.   Nog veel succes met Villa AnneloiJullie hebben er een geslaagde vakantie van gemaakt !Dank jullie wel !  (en remember: BE HAPPY)xxxLuka 

15-08 tot 21- 08
Beste Annelore & Loi,Iedereen heeft het al geschreven maar ook wij hebben hier “the time of our life”beleefd.Een reis om NOOIT te vergeten !!Mensen om NOOIT te vergeten !Bedankt voor alles en een ding zullenwe zeker blijven doen :  “Be happy”Veel liefs,Sanderine & Erik

 OKTOBER24-10 tot 30-10-16
Beste Annelore en Loi, Wat een fantastische ‘vakantie’hebben we hier beleefd.Jullie hebben aan onze wensen heel goed voldaan wat zeker niet gemakkelijk was.Door Loi hebben we dingen gedaan (vooral ik) die ik niet meer voor mogelijk achtte.Een week om not meer te vergeten.  Bedankt Annelore, voor je toffee babbels, je lekker ontbijt en je gastvrijheid.Tot in Belgie, 6 mei Pia & Caroline

24-30 okt 2016
Lieve Annelore & Loi,We had “the time of our liefe”hier.   Zalig gewoon !We voelden ons hier onmiddellijk thuis en zeer welkom !   We hebben wat afgelachen met Loi… Bedankt Loi voor het gidsen, voor het delen van jouw ervaringen, voor het plezier, voor de vele degustaties, voor …Bedankt Annelore voor je gastvrijheid, niet was he teveel.   Bedankt voor de lekkere cocktails, voor het heerlijke ontbijt.We vonden het “geweldig”.Better crazy then lazy   I hope you have a long life together with your family Koen & Karla 

31 Okt – 6 Nov 2016
LIEFSTE ANNELORE & LOI GIJ ZIJT VANACHTER ZO SCHOON ALS VAN VOREN 111“VAUT LE VOYAGE” HEERLIJKE WEEK BELEEFDGA VEEL RECLAME MAKEN !   DANKZIJ JULLIE, LEUKE NIEUWE VRIENDEN GEMAAKT Wij voelden ons hier echt thuis bij jullie.   Zoveel gezien, zoveel beleefd, zoveel gelachen en gezongen (met dank natuurlijk aan onze West-Vlaamse vrienden!)    Bedankt, het ga jullie goed met de 3 kinderen !Love, Frie & Trikke Beste Annelore en LoiJullie vormen een geweldig team !Annelore de perfecte gastvrouwLoi de super gids met dat ietsje meer.   We hadden een geweldige tijd samen met Trikke en Frieda met wie het meteen klikte.   Thx a lot Bedankt het was een onvergetelijke week !! xx Lieve xx Bedankt voor de onvergetelijke week ! xxxx Sophie
 Het was een zalige week ! Een ideale combinatie van fun, avontuur en gezellig samen zijn !   Michiel Beste annelore en loi Bedankt voor de zeer erge toffee en zeer erge leuke week.Ik heb er zeer erg enorm van genotenWe waren een zeer blij tof team samen met annelore en loi, Trikke en Frieda waarmee het direct klikte
We komen zeker en vast eens naar Leuven Loi je was onze allerbeste gids en grappenmaker, hopelijk komken jullie zeker en vast naar BelgieTot gauw, groetjes olliebol 

NOVEMBER
7/11- 10/11/2016
Beste Loi en Annelore, Bedankt voor deze unieke ervaring en vooral dankjewel aan Loi om een stukje van zijn cultuur met ons te delen.   We hebben vanaf nu 2 bijkomende levensmotto’s1)     If you don’t try, you don’t know2)   Be fair, care & share…   de woorden van een zeer wijze man … Veel success nog met Villa Anneloi – met de goede zorgen van Annelore kan dit geen probleem zijn !  En het allerbeste voor jullie gezin.Ruben  & Aleandra  

19 novemember 2016
Beste Annelore en Loi,We verlaten Thailand met heel veel mooie herinnerngen !   Speciaal dank ook voor Loi, die ons door de trekking loodste en ons zo liet kennis maken met een andere leefwereld, een verbondenheid met de natuur, die wij helaas volledig kwijt zijn !We wensen jullie nog veel “B&B’’ plezier     Mich & Raf

28-11 tot 4-12-16Bedankt Loi om ons zoveel mooie plekjes in het Noorden van Thailand te laten zien.Dank Annelore voor het ontbijt en de gastvrijheid. We hebben heel erg genoten van de prachtige, wilde natuur in de streek !   Prima programma ! Sonja en Martine 

DECEMBER5-12 tot 11-2 2016
Lieve Loi & Anneloi & kinderen, Renier & ik hebben echt zalig genoten van deze avontuurlijke week.  Zoveel nieuwe indrukken voor hem.   Loi heeft hem zoveel bijgeleerd, ditz al hij nooit vergeten.   Het eten was ook heerlijk alsook debedden :-)Bedankt voor de mooie tijd en wie weet tot nog eens.Arnaude & Renier 

24/12/16
Lieve mensen,Wat een prachtig verblijf bij jullie in Villa Anneloi !Dank aan Loi om ons overal mooie plekjes te laten ontdekken.   Zijn kijk op het leven zal ons bij blijven.   Dank uiteraard ook aan Annelore.  We voelde ons echt thuis hier !  We vertellen het voort en wie weet “one day” komen we terug !  Van harte  Tom + Gerda

22/1/’17
Loi & AnneloreWe hebben een reuze tijd hier mogen doorbrengen, vol avontuur, rust, plezier, welkom zijn & vooral de vriendschap   Bedankt      Ulrich & Chris   

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd