reviews 2015

Januari 2015 
1/1/2015 
Heel mooie villa met lekker eten !  Het programma was heel tof en gevarieerd, een zeer leuke ervaring.  Ik raad het iedereen aan !   Bedankt Loi & Annelore voor deze leuke week:)   Elise 
Bedankt voor de toffe week !   Nog veel succes verder !  Renee & Marnik
Beste Anneloi,Het was zeer leuk om gast bij jullie te zijn !   We hebben met volle teugen genoten !   Kristel, Peter, Ella, Manon 
11/1/15
Bedankt om ons zo warm te ontvangen.Niets was teveel of te moeilijk.Een mooie herinnering.We zullen jullie zeker aanbevelen.
Tot ….?   Rudy & Michelle 
11/1/15
Bedankt Anne & Loi & kids voor de toffe ontvangst & vakantie.Het was er eentje om nooit te vergeten.
Merci,  Luc & Tania xxx
10/01/2015
Annelore, je bent  heel erg hartelijk en het is fantastisch om steeds door jou zo enthousiast ontvangen te worden !  Loi, je bloeit pas echt open met de spelletjes en grapjes; en nu weten we dus waarom Thai er zo jong uitzien.Bedankt voor het fijne verblijf !
Kaat & Lander
18/01/15
Oh my Buddha. wat een week !  Wat we allemaal hebben gezien en geleerd, kunnen we onmogelijk neerschrijven omdat het boek daarvoor te klein zou zijn.   (smile)De leuze van Villa Anneloi is helemaal correct :  feel at home, far from home !   Wij zijn elke dag heel warm ontvangen door Annelore.Bedankt voor de goeie zorgen !  -xxx-Stefanie en SvenPS @ Loi: heel leuk dat je zoveel moeite hebt gedaan om toch nog een tarantula voor me te vinden, haha !  

Conny
1/19/2015Ook al is het een paar weken geleden dat we van ons aangenaam verblijf in Villa Anneloi hebben genoten, toch blijft het warm en aangenaam gevoel die we bij ons vertrek hadden langer hangen dan normaal. Wij houden van lekker eten, wandelen, kunst en natuur en dit alles hebben wij kunnen vinden bij jullie. Wij kunnen alleen maar beamen wat we hieronder allemaal lezen. Het was gewoon fantastisch!
eMail: [email protected]
lut Boutens
1/15/2015Bedankt…jullie zijn fijne mensen! We zagen dingen die er binnen 10 jaar misschien niet meer zullen zijn: handwerk, oude ambachten, woningen zonder elektriciteit, hoe mensen die in de natuur leven nog met de natuur kunnen leven…erg verrijkend allemaal. We mochten ook zelf eens proeven van hun manier van leven en dan besef je hoe ver wij afgedwaald zijn.Mogen jullie hier nog lang, als uitstekend team, mee door gaan.En wat was het eten heerlijk…Dat zal ik enorm missen!!!
eMail: [email protected]


Februari 2015 

1/2/2015

Beste Annelore en Loi
Na een super fijne week die (jammer genoeg) voorbij is gevlogen, even een dank je wel voor jullie.Annelore, je bent een fijne gastvrouw.  Telkens we vertrokken en terugkwamen zwaaide je ons uit en ontving je ons weer met open armen, benieuwd hoe onze dag geweest was.   De zorg en de gastvrijheid die ik hier mocht ervaren was erg fijn.   Niks is je teveel gevraagd en alles doe je met een glimlach.De daguitstappen, trekking, Pai, … kortom alle momenten met Loi waren een ongelofelijke ervaring.  We kwamen op plaatsen die voor ons grenzen aan het onvoorstelbare.  Het was super om met Loi dit te mogen en kunnen ervaren.  Zo mooi om te zien hoe hij helemaal opleeft als hij in de natuur komt.   Alles heeft hij gegeven en gehoord en deelt dit met ons.  Het was voor ons een once in a life time gevoel.   Het heeft op mij alleszinds een grote indruk nagelaten !  Met Gie die naast Loi in de bus zat tijdens de uitstappen, hebben we vaak gelachen met leuke verhalen, die Loi vertelde.Ik hoop dat er nog veel mensen naar jullie B&B mogen komen om dit ook te kunnen ervaren.   Ik zal nog vaak met een super gevoel terugdenken aan de voorbije week !! Lieve groet, Natasja xxx   Gie
BAMBOEVLOT:                              TREKTOCHT !   ZWAAR!  ENIG !  BAMBOEHUT           – SPELEN                                  WOW !  –>  BOEM BOEM !   DORPJES …                            – PLAGEN                        ONVOORSTELBAAR …. MENSEN … LOVELING                           – GENIETEN                OLIFANTEN…   HAPPY NEW YEAR !! O MY GOD !                             – HEERLIJK LOI !                   NISSAN !!!  NO TOYOTA 😉                                              Oh my Budda ….      Flyren, vliegeren,    DANS – DRINKING – SHOWTIME;)BEER – WATER – SINGING – EATING             WALKING – THINKING                    TRAVELING                                 … PINTJES….                                          …BAR…               I LOVE THAILAND …. NO.. WE LOVE IT !  
  THANK YOU FOR THE BREAKFAST  AMAI…AMAI… Gie  


    8/2/2015
Beste Annelore en Loi,
Jullie aanpak, gastvrijheid en enthousiasme bevielen ons voor de volle 100%.Het programma, dat jullie ons deze week hebben aangeboden, bracht ons in ware vervoering.   De foto’s van deze week zullen een blijvende soevenier zijn van een uitermate geslaagd verblijf in jullie leuke B&B.   Wim & Renilde (Everberg) xxx
Hi Annelore & Loi,Bravo, proficiat, knap, reuze…. voor jullie initiatief, voor wat jullie uit de grond gestampt hebben, voor het resultaat, voor wat jullie de gasten (ONS) aangeboden hebben.   Ja, wij zaten in een goede groep, maar jullie liggen aan de bron.  Wij hebben alles gedaan, alles gezien, alles geproefd en alles ervaren.  Wij hebben er geen woorden voor, tussen de lachbuien, een goede pint, nadien wat apekuren en een heerlijke maaltijd.  Wij slapen weinig maar krachtig en staan vol spanning te wachten voor de volgende activiteit.  Wij hebben gevaren mogen trotseren, photos mogen maken, mensen leren kennen, gewoontes mogen ervaren, feestjes mogen bouwen.   Loi, thanks for everything : your story’s, your experience, your ‘apekuren’…   for the wonderful time together… Joke & Bruno 


12/02/2015
Hopelijk mogen we nog terugkomen.  Was heel fijn, 1 woord af !  Bedankt Annelore, Loi en de kids
Martine & Ivan  


21.02.2015
Een heerlijke  week met een evenwichtig, goed uitgebouwd programma.   We genoten ervan zoveel te beleven, te ervaren …  te proeven… Bedankt voor de warme en gezellige sfeer    Marietje & Jan  

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd