reviews 2013

Dirk en Katrien
1/14/2013
Wij kunnen alleen maar beamen wat Jo hieronder vertelt. We zaten in dezelfde week en hebben ons rot geamuseerd. De trekking is echt de moeite waard om te doen. Mss de volgende keer toch maar een kussentje meedoen voor op het vlot. We hebben er ook lekker gegeten, maar voor de buffalo skin hebben we toch gepast. Is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes
eMail: [email protected]
DEMEYERE GRETA
1/8/2013
WE ZIJN PAS AANGEKOMEN EN NOGAL VERMOEID
MAAR WE HEBBEN EEN UITSTEKENDE REIS MEEGEMAAKT ,THAILAND LAAT SCHITTERENDE HERINNERINGEN NA.
ONS VERBLIJF BIJ JULLIE WAS ZEER AANGENAAM JULLIE VRIENDELIJKHEID EN GEDIENSTIGHEID ZAL IN ONS GEHEUGEN BLIJVEN
WE HEBBEN VEEL GEZIEN EN LOI IS EEN UITSTEKENDE GIDS.
IK KAN MAAR ZEGGEN NOGMAALS VEEL DANK AAN JULLIE BEIDEN ,HET IS EEN AANRAADER
VELE GROETJES
DEMEYERE GRETA
eMail: [email protected]
Luc&Marleen
1/28/2013
Het was voor ons een heel leuke ervaring,om mijn zoon en schoondochter en ook twee koppels die reeds jaren bevriend zijn met ons ,te laten delen in onze Thailand ervaring.Zeker het verblijf bij Loi en Annelore zal ons altijd bijblijven als een goede herinnering.Zoals jullie wel weten was het niet onze eerste ontmoeting en ook niet onze laatste.
Veel groetjes en doe zo verder.
eMail: [email protected]
Linda en Marc
1/15/2013
Het was onze eerste keer Thailand. Na Bangkok en Koh Samui, eindigden we in VIlla Anneloi.
Beter had niet gekund : het allerbeste tot het laatst bewaren ! Feel at home far from home is geen loze slogan. De gastvrijheid en het enthousiasme van Annelore, de 3 leuke kids én de kennis en humor van Loi maakten van ons verblijf en de trips een onvergetelijke ervaring. Het was top ! (sorry dat we vergaten iets in het gastenboek te schrijven, maar na de fantastische jungle-tocht waren we helemaal overdonderd) Onze zoon is al helemaal enthousiast om in oktober langs te komen en we maken ongetwijfeld nog veel reclame voor jullie. Groetjes, Linda en Marc
eMail: [email protected]
Paul en Francine
1/29/2013
Hallo Anneloi en Kids,
We zijn al reeds enkele weken thuis, en toch denken we nog veel aan jullie. Die week dat we bij jullie waren was eigenlijk veel te kort.De gastvrijheid van Annelore en onze leuke gids Loi was super. We voelden ons direkt thuis.We hebben enorm genoten van de 2 daagse trekking,dat was echt de max. Doe zo verder en hartelijk dank voor het aangenaam verblijf en wie weet tot ziens misschien!
Groetjes,
Paul en Francine Klerken
eMail: [email protected]
Elfi & Dave
1/17/2013
Terug thuis van een maandje rondtrekken in Thailand, maar de week bij jullie is ons toch het meeste bijgebleven. Loi zijn ervaringen zijn onbetaalbaar en na elke inspanning/uitstap wacht natuurlijk een warme thuis met een super gastvrouw! Enkel spijtig dat we geen waterdicht cameraatje meehadden, we missen foto’s van de vlottentocht… En niet te vergeten, een toffe groep maakt het plaatje compleet 😉
eMail: [email protected]
Marc Willems
1/16/2013
Het was onze eerste keer Thailand. Na Bangkok en Koh Samui, eindigden we in VIlla Anneloi.
Beter had niet gekund : het allerbeste tot het laatst bewaren ! “Feel at home far from home” is geen loze slogan. De gastvrijheid en het enthousiasme van Annelore, de 3 leuke kids en de kennis en humor van Loi maakten van ons verblijf en de trips een onvergetelijke ervaring. Het was top ! (sorry dat we vergaten iets in het gastenboek te schrijven, maar na de fantastische jungle-tocht waren we helemaal overdonderd) Onze zoon is al helemaal enthousiast om in oktober langs te komen en we maken ongetwijfeld nog veel reclame voor jullie.
Groetjes,
Linda en Marc (uit Heist op den Berg)
eMail: [email protected]

Wat een fantastische combinatie van rust en stilte, natuur. cultuur en lekker eten !  Bedankt voor de warme ontvangst en de zalige week !   Wouter en Evy    Bedankt Annelore en Loi  24/02/2013 Wat een belevenis een elke dag eens glimlach nooit iets teveel.  We hebben echt genoten van elke moment.  Een aangename ruimte comfort (we voelden ons verwend) en een ferme duik in het zwembad het kon niet op.  Unieke uitstappen hebben we mogen meemaken met heel heel interessante uitleg door Loi hier gaan we nog dikwijls aan terug denken.  Thaialnd een mooi land met heel vriendelijke mensen we komen zeker eens terug.  Gerda en Jos    

24/02/2556

Op aanraden van onze dochter Annouk hebben wij een week doorgebracht in Villa Anneloi.  We hebben het ons absoluut niet beklaagd.  Het was een super week bij vriendelijke en gedienstige gastheren, Loi en Annelore.  De week was goed bezet en we hebben veel gezien wat we bij een gewoon Thailandbezoek niet zouden zien.  We hebben soms wat afgezien, maar de voldoening was des te groter.  We zullen een verblijf in Villa Anneloi warm aanbevelen met hetzelfde programma als het onze. 

Annelore en Loi en kinderen, hartelijk bedankt !  Nicole en Willy Janssens-Rubens  18/02/2013-25/02/2013  Antwerpen L.O.    

Beste Annelore,

Dear Loi,

Emma en ik hebben dankzij jullie een onvergetelijke week beleefd met heel veel leuke herinneringen, heerlijk eten en vele interessante weetjes.   Loi, also a special thanks to you for sharing about your live and your natural habitat.  It gives us a way to put our western life into perspective and it will always remind us of what we ware: a part of nature.  We wensen dat alle mensen die deze week boeken met dezelfde ervaringen huiswaarts keren !    Dank je, thank you   Peter en Emma  

 16 juni “2556” 22/6/2013 Home-stay Anneloi heeft zijn naam niet gestolen.   Van de eerste minuut waren we hier helemaal thuis.   Een 5* hotel had ons niet meer kunnen bieden:  prive zwembad, Belgisch ontbijt, luxueuze kamers, persoonlijk bediening met een flinke scheut enthousiasme.De uitstappen waren goed gevuld maar toch erg relax.  Het programma werd op maat ingepast in ons tijdsschema.   Loi liet ons delen in zijn kennis van de natuur en in het leven van de Thais in de bergdorpen.   Zijn extravert karakter en sociale vaardigheden zorgden voor een vlot contact met de plaatselijke bevolking, waar we ook kwamen.   Ons eerste contact met Thailand was daarom verrassend positief !!   Geert Vileyn   Riet Van Belle en oma…  5/7/2013 Van Tille  

Het is schitterend hoeveel Loi van de natuur weet.  Het was fantastisch wat we allemaal hebben gedaan.  Ik heb goed geslapen en met het vlot was het leuk.   Tille    Hasse Ik vond het heel leuk om te zien wat Loi allemaal kan maken van de natuur.   De tripjes vond ik ook wel leuk.  Bijvoorbeeld de tempels, marktjes, olifanten en de 2 daagsen.  Ik heb wel goed geslapen maar ik ben wel 3 keer wakker geworden door de haan op de 2 daagsen.   Toen we met het vlot terug gingen had Loi een pistool gemaakt voor ons.   De twee andere mannen hebben bekers gemaakt.  De giraffevrouwen heb ik nog niet gezien, maar ik denk wel dat het leuk wordt.   Hasse xxx  juli 2013  Fantastische start van ons Azie-avontuur…  Hopelijk wennen we snel aan wat minder luxe…  Geen betere gids dan Loi, geen betere gastvrouw dan Annelore, geen leukere plek ‘far from home’ dan Villa Anneloi!   Bedankt en nog veel plezier en succes met al jullie plannen !  Annemie   Jesse     juli 2013   Wat een plek om ‘thuis’ te komen!   Perfect onthaal, alles schitterend geregeld vanuit de basis “Villa Anneloi” door Annelore ! (& Milo)Als er een man een plek verdient in het world book of happiness, dan is het LOI !   Tevreden met de kleinste dingen des levens.  Blij als hij kennis en vaardigheden kan delen en opdoen.  Gelukkig als hij mensen kan helpen.  Kortom, een levende les in levenswijsheid. Doe zo voort en geniet op een dag van je teak-house aan de rustiger rivier !   Nathalie, Dirk  Elise & Melvin   

 juli 2013    

Na een half jaar uitkijken was het zover:  start van onze Thailand reis in Villa Anneloi.  We werden direct heel goed ontvangen en deze toon was gezet voor de rest van de week.   De ganse week met Loi op stap en terug ‘thuis’ hartelijk ontvangen door Annelore.  Het is een druk programma maar we hebben heel veel gezien en genoten en geproefd van Thailand.   Bedankt en veel succes verder !   Tom en Johanna   Timon en Janiek    

15 juli – 21 juli   

Villa Anneloi, Annelore as Belgian guestwife, Loi as guide.  Live, Love, Loi and ENJOY !   If there exists a dictionnary, we’re sure that Loi’s picture should stand next to ‘guide’.   If you don’t try, you don’t know !   We’re so convinced that Loi tried everything.  Biology, knowledge of life, experiences in all kind of situations, in one word “unbelievable” !   Loi and Annelore are LIFE MANAGERS …  Live/live: Intrest in other people:  Forget the European stress and most off all ENJOY.   Many thanks for all the new tastes, new experiences, new animals, new plants, new challenges for young and old, a new way of thinking and living !   Marc, Stien, Dries, Peter nad a blond hair girl MARIE    

15/7/13-21/7/13    

Het was een SUPER week, echt waar !!   Ik heb heel veel geleerd;  buffalo skin eten, blaadjes klappen, … GEWELDIG !  Altijd eerst een geweldige dag of 2 dagen met Loi en dan hartelijk ontvangen door Annelore !  Heerlijk !   Ook elke ochtend een heerlijk ontbijt, leuke tips voor in ‘t stad, …   Loi is geweldig !  Net zoals Annelore !    Echt bedankt voor deze ongeloofelijke week Anne-Loi !   Veel plezier in jullie verdere toeren, weken !    Dries   

 21-07-2013   van : Marijn en Lies  (the fishjumper)  Kenny en Sharon   

Liefste Loi en Annelore, kids   Hoe kunnnen we deze ervaring samen vatten ?  Ik vrees dat we nogmaals ons hart verloren hebben aan Thailand.   Mooie ervaring met Loi in de bergen die we nooit zullen vergeten!  Alvast bedankt voor alles !   liefs uit de West-Vlaanderens   Marijn en Lies  Kenny en Sharon   

 28 juli 2013   Annelore en Loi + kids    Super week, fantastische mensen die ons een thuisgevoel gaven.  Geen enkel moment verveeld.  De groep op de trekking was SUPER…  Deze zullen we nooit vergeten:  (ons rock and rollnummer) 

* kampvuur momenten …

.*Onze choco (palo en de bescheiden neef van Loi)  

* voetbalwedstrijd   Om het met 1 woord te zeggen  BEDANKT ….  Liefs van de salsa-groep uit West Vlaanderen …  Carla & Marnixx –  Wina en Marnix – Noella –  Tom en Leen –  Virginie xxx   

 11/8/13   van: Tine en LARA   

Annelore en Loi en de kinderen  

Het was hier super tof en kei lekker eten.  De was rook altijd goed en de shampoo rook ook heel goed.  Het was ook heel leuk om hier te verblijven.  De jungle tocht was ook heel tof met Loi.  We hebben ons niet verveeld.  Tot nog es misschien.    Een week om nooit te vergeten.   Kaat    Bedankt Loi, je bent een straffe (<-> spicy) gast.   Familie Pieters-D’Hauwers   

Bedankt Annelore voor de gastvrijheid & pittige ontvangst.  De kinderen hebben van het jungleavontuur genoten en wij ook !  Kaat Dries Ann ANton   Flinke afwisseling.    Voor mij mocht het jungle deel nog langer geduurd hebben.  Veel geleerd van Loi, de natuurmens.  Nooit gedacht dat een olifantenkop zo zacht is.   Buiten de priemende hoofdharen dan.  Lekkere buffelpels ! ;-

     18/08/2013   

Aan Annelore, Loi en de kindjes,    Het was een super leuke en aangename week.  We hebben meer avontuur beleefd dan verwacht !!  D   Vele dingen gezien van het echte Thaise leven, zeer leuk 😀 Echt een week om nooit te vergeten !!   Groetjes Fien, Nancy, Koen, Saar 

25/10/13 

De vriendelijkheid en hartelijkheid van Hannelore en Loi waren de constante ingredienten (spicy) tijdens ons verblijf in de B&B.   Een schitterende week, vol leuke ervaringen.  Bedankt !  Herve & Brigitte  

3/11/13  het was de mooiste vakantie.  mano Het was beestig interessant, echt wel wormidable, ik hebbe KIKKER enorm van genieten.  TIM   Dank U voor het kruislige avontuur.  Maar die BUFFEL ! … serieus   Merci Tim  ik zat beter als mama en papa op de olifant want ik zat in de nek.   3/11/13

Het was een zeer afwisselende interessante vakantie vol afwisselend avontuur.   Gekruid met een aanstekelijke enthousiasme van Loi en ook Annelore.    Een reis waar we nog dikwijls zullen aan terug denken.  Ze was zeer spicy ! 🙂   

Rudi – Chantal

November 2013

 Een staande ovatie voor Annelore en Loi !  

Het verblijf is af, proper, mooi ingerichte kamers.  Een oase van rust in de tuin.   Heel lekker ontbijt (brood!!)

Loi als chauffeur en gids zorgde voor een onvergetelijke trip.   De locale bezigheden hebben we van nabij kunnen beleven.   Proficiat, doe zo verder en wij vertellen het door !!  

Marc & Sonja

Na 12 jaar wachten werd onze droom eindelijk gerealiseerd !  Jullie zijn super lieve mensen !   Villa Anneloi is een echte aanrader.  Prachtige lokatie, propere kamers, lekker ontbijt en Loi is de beste gids van Thailand !  Wij zullen zeker voor jullie reclame maken !  Hopelijk komen wij nog eens terug !   Een dikke proficiat !    Rudy en Mireille

18/11/13 – 25/11/13

Een zeer geslaagd concept, een gezellige thuis, een fantastische gastvrouw en een perfecte gids !  Van Loi leer je veel over de natuur, zijn thuis…   Hij laat je proeven (letterlijk & figuurlijk) van het echte niet-toeristische Thailand.   Annelore verwelkomt je na elke uitstap zoals een mama haar kinderen ontvangt.   Ook ‘s morgens aan het ontbijt staat Annelore altijd klaar met de glimlach !   Kortweg:  Een aanrader om het niet-toeristische prachtige Noorden van Thailand te leren kennen en toch in een zeer gemoedelijke, relaxe, huiselijke sfeer.  

Loi & Annelore 

Thank you for your kindness, hospitality, thai smile, “you don’t try, you don’ t know”   and taking such a good care of us.   

Kapkhunkaa  (dank je wel!)  Kim &  Laetitia    Lede,  Belgie 

Zo 8/12/13

Lieve Anne & Loi

Merci voor de warme ontvangst, echt gecharmeerd, een thuiskomen in Thailand.  Een echt thuisgevoel, alles mooi, netjes en goed verzorgd en met een glimlach en lekker eten en de Loi, merci voor de goede rondleiding en nodige uitleg.   De bergwandeling en overnachten bij de locals, de max, ben blij met de kennismaking,  Loi heeft ons echt goed ingelicht en begelijd, tof, veel bijgeleerd, mooie uitstappen…  

Doe zo voort, wij zeggen het voort  

Alles perfect  in orde,  

Dank U  Marc & Wadim   Sindy & Woet 

Za 21/12/13

Onze eerste kennismaking met Thailand.  Een ideaal begin van onze vakantie !   Schitterende ontvangst door Annelore & de kids. 

Daarna Loi als gids mogen ervaringen is onvergetelijk !   Deze week hebben we intens beleefd   waterval – olifanten – trekking – food (spicy) – fisherman – …. MOOI .

Oooooh my Boeddha !!!  Altijd welkom in Wenduine 

Strand “Norbert”   [email protected]   

Hartelijk dank je wel   

Tot gauw,  

Katrien & Jan 

 Hong Thong wisky  Zon 22/12/13      Slechts 2 dagen hebben we kunnen genieten van 2 mensen die keihard werken aan een droom en mooi leven.   Doe zo verder  

Dirk en Leen 

Belgie  Bali

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd