reviews 2007

13/1/07

Je hebt het ons weer gelapt he.  Ik zal terug mijn tranen onder controle moeten houden bij het afscheid morgen.  In het eerste boek “9 maart 2004” waren we maar met z’n tweetjes, nu is ons Jolientje (bijna 2 jaar) erbij gekomen.  Voor haar en voor ons was het de 1ste vliegreis samen naar Thailand.  Ze heeft zich rot geamuseerd.  Milo en Do waren toffe broers voor haar. Wij konden even op adem komen doordat Oi af en toe lette op Jolientje ‘s morgens.  Ze was haar speelkameraad “Oi chapeau” .  Annelore, Thanks for the qualitytime between us en Loi you are the man.  Fernande en Ivan, jullie gezelschap stelden we zeer op reis.  De vele foto’s zijn het bewijs voor Jolien als we haar later zullen vertellen over Thailand, de apen, olifanten,… We zien elkaar zeker nog in Belgie en als de “ezel vol zit”, maken we zeker een tussenstop in Villa Anneloi in de toekomst.

Jullie zitten in ons hart !

Heidi, Anthony, Jolien

PS.  Het is leuk om te zien dat ons dagboek van 2004 zo versleten is door het lezen. 

20-1-07 

 Annelore, je was een uitstekende gastvrouw.

Loi you were the ideal guide on our trip to Thaton, familiarizing, the

“ streches necks” with the ‘long legs”.  Our visit was only too short.

Eva & Rene

27/01/07

Dear Loi,

Thanks for your hospitality – your safe driving – your enthousiasme while speaking.  We hope for you and your wonderful family a good health and prosperity for the future.

Maybe one day we see us again in Belgium and then we have a beer together…

Gratefully,

Yvan & Anita

Fernand & Viviane

Trees & Yves

Luc & Chi

23/02/2007

Beste Annelore en Loi,

We waren zeker dat ons verblijf bij jullie zeer goed zou zijn, want Hilde en Lode hadden ons zovele goede dingen over jullie verteld.

Wij hebben reeds veel gereisd, maar wat ons uitermate heeft getroffen, is jullie vriendschap, openheid en begrip voor uw klanten en de minste wensen zijn bijna een spontane must.  Ik vind jullie en uw familie fantastische mensen, liefdevol en vol grote service.

Veel succes en het was voor ons beide een revelatie.  We vertellen alles aan Hilde en ook reclame aan mijn broeders.

With all our sympathy,

Jozef & Dora

1 april 2007

Wat nu volgt is GEEN grap !

Beste Annelore en Loi, Do en Milo,

Het was een “warm” en blij weerzien met jullie allemaal.  Jullie ‘thuis” echt te mogen ervaren was een unieke gebeurtenis.

Vijf jaar geleden mochten we met Annelore,  Bangkok, Kanchanaburi en Chiang Mai bezoeken en hebben we door haar enthousiasme Thailand leren kennen.  De beslissing was toen al gevallen.  Na vijf jaar komen we weer !!

Hier zijn we dan : bij Annelore thuis en me Loi als gids, we konden niet beter wensen.  Thailand op een andere manier verkennen: meer locale cultuur en veel prachtige natuur.  Het beantwoordde volledig aan onze verwachtingen.  De accomodatie, de maaltijden, de gastvrijheid, de blijheid, de familiale sfeer, het “thuisgevoel”, kortom alles was ZEER goed ! 

Wij wensen jullie nog heel veel success, veel geluk en een goede gezondheid, zodat jullie nog vele gasten een aangename vakantie kunnen bezorgen.   Wij zien jullie zeker en vast nog terug op een van de reunies.

Chris en Michel

1 april 2007

Beste, lieve Loi, Annelore, Milo & Do

Hartelijk bedankt voor de boeiende week.  Samen met de zonsopgang en het uitgebreide ontbijt verlangden we naar het dagprogramma.  Bij nachtval werden we onthaalt als monikken op een pelgrimstocht: een begroeting, een lach en een fris glas water.

Ook een ‘big thanx’ voor al de ‘wedding research’ en al het beetje extra die we zonder vraag aangeboden kregen, kortom

SUPER BEDANKT !

Nele & Olivier

04/05/07

Beste Annelore, Loi, & kinderen

Voor de 2e maal waren we in Thailand, in Bangkok bij onze vrienden te gast.  Via, via hoorden we de mogelijkheid van bij een Belgische vrouw en Thaise man te gast te zijn.  Door de gunstige “ reclame” hebben we direct toegehapt.  Tegenslag met Diana haar gezondheid deed bijna alles in het water vallen vlak voor ons vertrek naar Thailand.  Een tweede tegenslag (gebroken schouder) in Vietnam deed ook deze keer de rit naar het noorden bijna in het water vallen.  Ondanks het afraden van de dokters in Saigon om door te gaan, wilden we toch doorgaan en hebben ons dit zeker niet beklaagd.  Dank voor de toffe sfeer en met de goede begeleiding van Loi.

Ook hebben we toffe Hollanders leren kennen.

Wie weet keren we nog eens terug, maar houden nog zeker contact.

Marc & Diana

 07-05-2007

Annelore, Loi, Do, Milo

We hebben hier 8 prachtieg dagen gehad !  We hebben heel veel super leuke dingen gedaan.  Het is tof jullie te leren kennen !  Annelore, mail je ons als de baby er is ?

We gaan vanmiddag naar Bangkok, dan hebben we ook de bruiloft, daar heb ik wel zin in, maar het was hier gewoon super leuk en gezellig !  Ik hoop dat we contact houden via de mail, dat zou leuk

zijn !

Nog heel veel plezier met Villa Anneloi en ik hoop dat we jullie nog eens zien.  Groetjes,  Janneke

Annelore, Loi, Milo en Do

We hebben een geweldige week gehad bij jullie.  Dank jullie wel voor zoveel gastvrijheid.  Niets is jullie teveel om het ons naar de zin te maken en dat maakt onze eerste kennismaking met Thailand heel bijzonder.  We hebben genoten van alles wat jullie aan ons hebben laten zien en ik sluit me aan bij Janneke, die op haar kaart heeft geschreven dat ze jullie graag nog eens wil zien.

Dus we zeggen tot ziens Annelore, Loi, Do en Milo, we komen graag een keertje terug bij jullie.

Nogmaals dank voor alles. Hartelijke groet Jaap, Joke, Janneke uit Wieringerwerf Holland

Lieve Annelore, Loi, Do en Milo

We hebben hier een fantastische week gehad.  Ook namens Sanne heel hartelijk bedankt.  We zullen veel reclame voor jullie maken.  Ik kom zeker terug.  Lieve groet Tjeer van Eldik

May 10, 2007

Dear Annelore, Loi, Do and Milo,

For sure Chiang Mai wouldn’t have been a real experience without coming to your place !  Your warm welcome, all your nice advices made us feel at home.  In such a short time we would exchange life experiences, from Argentina, Belgium, Holland and Thailand ! 

We wish you all the best for the future of Villa Anneloi… but above all with the welcome of a new baby in the family.

Tot ziens !!!  Carlota (ARG) en Mark (NL)

10-5-2007

Lieve Annelore en Loi,

Tijdens ons eerste bezoek aan Thailand, hadden we het niet beter kunnen treffen.  Alle excursies, de uitleg tijdens de trekking, het eten, de hartelijke ontvangst – het kan gewoon niet beter !

We hebben genoten !!!  En geven onze ervaringen zeker door.

Onze beste wensen voor jullie gezin, zeker met de op handen zijnde uitbreiding.

Wij houden contact !

Het ga jullie goed !
Jan en Ingrid (Leusen, Nl)

11/06/07

Beste Annelore, Loi, Do, Milo en ???

Na een paar dagen “BUSY BANGKOK”, was dit een zeer inspirerende, rustgevende ontdekking !

We hebben met volle teugen genoten van het heerlijke “verwenontbijt” en de mooie kamer met super-relax omgeving…

Loi was een absolute super-gids, elk plantje, elk beestje, elke orchidee hoog in de bomen…over alles was wel een leuk verhaal te vertellen !  De trekking, een ervaring op zich !

Een ding is zeker, dit adres van jullie met zijn hartverwarmende gastvrijheid, is een absolute aanrader !

Wij wensen jullie veel success met het verwezenlijken van jullie droom…

Dank u & groetjes,

Liefs,   Caroline & Tom

07/07/07

De Beste manier om te betalen voor een mooi moment

                is er volop van te genieten

RICHARD BACH

De jacuzzie is super, Wouter

Dries  Jos   Steven Griet  Bob  Toon  

Laura, bedankt voor de mooie week

Viktor, ALLES was super leuk, het eten was ook heel lekker

Zo veel gezien, zo veel lekkers gegeten, deze week is voorbij gevlogen.  Kop-khon-ka voor zoveel gastrvijheid.  Bie

Bonheiden – Rijmenam

14 juli 2007

Rijstvelden, rijst dorsen, waterbuffels en ‘japanese buffalo’

Parasols, zijde, vlinders en lakwerk,

Prachtige tempels met mooie rituelen,

Groene jungle, frisse regen, bamboegeweer, zeepbellen, junglekopjes,

Padong, Palong, Lahou, Akha, Mong,

Vooral de kleuren, geuren, cultuur en die prachtige glimlach zal ons altijd bijblijven.

Bedankt voor de lieve ontvangst en het verwennen.  Villa Anneloi krijgt een plaatsje in ons hart.

Kop Khun kha,

Annick   Bas  Lies

Een echte thuis voor de kinderen na het drukke Bangkok. Bedankt voor de gastvrije ontvangst en de leerrijke uitstappen !
Jorn

21-07-07

Annelore, Loi, Do, Milo en …,

We zijn in Chiang Mai aangekomen met heel veel vraagtekens over Thailand en zijn cultuur.

Vandaag vertrekken we hier met en rugzak volgeladen met mooie herinneringen:- de begeleiding van Loi, vol met passie en enthousiasme voor zijn land

–         de warme ontvangst en de leuke babbels, die we met jou hadden, alsook het leuke programma dat je voor ons hebt samengesteld.

Villa Anneloi zal ons altijd bijblijven !  Bedankt voor deze leuke tijd in Chiang Mai !

We wensen jullie nog veel succes met de villa en jullie kapoenen !
Kathleen & Manu
 
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: Gastencommentaar…
Date: Mon, 24 Sep 2007 17:14:19 +0000

Dag lieve Annelore, Loi, Do, Milo en … ???

Hier eindelijk ons commentaar op ons verblijf bij jullie eind juli, begin augustus. Meestal laat ik zo’n reis eerst eventjes bezinken en een beetje nasudderen. Maar als ik dan na een tijdje aan de verwerking van de foto’s begin, dan komen al die herinneringen weer terug en beleef ik ze heel intens opnieuw. En… het was een prachtreis die we achter de rug hebben. Natuurlijk ook door het verblijf bij jullie maar dat zullen jullie al wel vaak gehoord hebben. De formule die jullie hanteren vonden wij voor ons heel geschikt. Dit was precies wat wij wilden. Vooral de tweedaagse trekking heeft onvergetelijke sporen nagelaten… Het feit ook dat jullie ons verblijf voor de tweede week in Baansinghkham ook nog regelden en de “nazorg” die je ook dan nog verleende, vinden we pure klasse! Wij zullen dus niet nalaten eventuele Thailand reizigers aan te moedigen een kijkje te nemen op www.villa-anneloi.com en het zeker aan te bevelen. Het was één gezellige boel bij jullie. De tafelgesprekken liepen altijd uit en we hebben de indruk dat we zo nog een hele tijd hadden kunnen doorgaan. Met jou, Annelore, konden we praktische maar ook heel diepgaande gesprekken voeren. Loi heeft ons op een voortreffelijke manier op sleeptouw genomen. We hebben er intens van genoten wanneer we zagen dat hij zelf intens genoot als een kind wanneer we op trekking door de bergen trokken en tijdens die fantastische vlottentocht… We hebben genoten van die guitige Do en die lieve Milo die altijd met mij wilde voetballen. En dan was er ook nog die altijd vriendelijke en opgewekte Oi en die stille maar hulpvaardige jongen wiens naam ik niet meer ken. Onze eerste Thailandreis was echt een voltreffer. Het Land van de Glimlach heeft indruk gemaakt. Ik zal niet zeggen dat we er volgend jaar weer staan, maar ooit komen we ongetwijfeld nog eens terug…

Maar voor het zover is, wensen we jullie allemaal heel veel gezondheid, geluk en succes! En via de Domilokrant vernemen we wel wat de gezinsuitbreiding tot gevolg heeft…

En misschien zien we elkaar ook nog wel eens bij gelegenheid in Wenduine. By the way, gisteren kwam ik tijdens een fietstocht in de omgeving van Rochefort voorbij een dorpje dat “Anloy” heet! Enige verwantschap???

Je beslist zelf maar Annelore of je deze tekst al dan niet in je gastenboek aanbrengt. Ik laat de keuze aan jullie…

Alberte, Kirsten en de verslaggever Ernie uit Tongeren.

4/08/2007

Hartelijk dank voor jullie warme thuis hier. 

De rondleiding met Loi was schitterend, zeer leerrijk en de Thaise keuken vinden we allen buitengewoon lekker.   Nog veel geluk en succes toegewenst met villa Anneloi

Filip, Stefanie & Francine  Bracke- De Smet uit Wemmel

PS De vele verhalen van Annelore ‘s avonds en de grappige toeren van Loi waren keitof !!

10 augustus 2007

Lieve Annelore en Loi,

We willen jullie hartelijk bedanken voor het warme onthaal, de mooie verhalen, de leerrijke informatie en begeleiding.  De Thaise gastvrijheid en glimlach, de spelende kinderen, de onmetelijke natuur, de lekkere keuken, ….hebben een plaatsje in ons hart verworven.

Ook de ‘oh,my Buddha’ zit in ons geheugen gegrift.

Bedankt voor alles.  Rosita, Marc en Laura

Lieve Annelore, Loi, Milo en Do

Bedankt voor deze toffe week.

Het eten was heel lekker.

Loi is een goede gids.

Nog veel geluk met Villa Anneloi en met de kindjes.

Groetjes, Laura   kusjes 

24.08.07

Loi, Annelore, Do, Milo, Oi, Bhun, ???

Van de 3 weken dat we in Thailand waren, was de laatste de meest geslaagde.  Het was ongelofelijk tof, vooral de trekking was om niet te vergeten !  Deze week ging veel te snel voorbij en het is zeker en vast voor herhaling vatbaar ! 

Dus heel erg bedankt voor deze fantastische week… ik ga het missen !!!

Eva   (DOEM BATSJALE DOEM BATSJALE DOEM DOEM, ons lijfliedje)

Zullen moeten ontwennen van zoveel gastvrijheid en verwennerij.  Heel blij om jullie te leren kennen.  Loi is een van de meest attente mensen die ik ken en het siert hem dat hij ons met zoveel enthousiasme heeft laten meeleven met de mensen in de bergen en in de jungle.  Zo fier op zijn afkomst !!  Hij heeft ons zoveel geleerd en getoond.  Teveel om op te noemen.  Heel goed ook om ons leventje te leren relativeren.  Ik denk dat er voor de rest van ons leven niet veel meer mis kan gaan na zoveel inspanningen en offerandes ‘for luck’!  We kunnen nog heel lang genieten van al de vriendschap van alle Thai… de prachtige glimlach van Oi !! ….  Zaaaaaalig land  Moeten zeker terugkomen.  Sawadiekrab en vooral veeeeeel “kpo kun krab’   Peter

Uitspraken van Loi:

NO MONEY, NO HONEY, NO HONEY, NO WIFE, NO WIFE, NO FUN, NO FUN, NO BABY, NO BABY, NO CRY !!!

TAKE ME HOME, COUNTRY ROAD, TO CHIANG MAI, I BELONG… !

COMME CI, COMME CA

NEVER TRY, NEVER KNOW

NO CHILI, NO TASTE

OH, MY BUDDHA

MOOI MEISJE

AMAAI, AMAAI

KIEKEN

LADYBOY

EVERYTHING FOR LUCK!

BETTER CRAZY, THAN LAZY

KIEKT DOA !

In Belgie kun je deze cursussen volgen over ‘ mindfullness’ en dat soort stuff. Met jullie en de Thaise levensfilosofie hebben we ervaren dat we op een andere manier ook bij ons verder kunnen.  “Never try, never know’ (Loi), Gotama en de glimlach staan gebijbeld in mijn herinneringen,  Lut

24 augustus 2007 (2550)

Hallo allemaal !

Deze week was echt super !  We missen het hier nu al !  Vooral de trekking zullen we nooit vergeten.  De ontvangst en het eten waren fantastisch.  We voelen ons hier al helemaal thuis.  Loi is de perfecte gids en jullie blijven altijd even enthousiast.

Dus bedankt voor alles !  Liesbeth, Herlinde, Steven, Lieve, Philip

Annelore & Loi,

Een speciale dank voor de attenties op mijn verjaardag:  een taart met kaarsjes waar ik me absoluut niet aan verwacht had en dan het toppunt:  het vuurballonnetje !  Prachtig was dat !

Dankjewel !

Lieve

18 oktober 2007

3- daagse trekking met Loi in de jungle was supper !!

Bedankt voor de gastvrijheid en het verblijf, we hebben er echt van genoten.

“No joke, no fun”   Thanks,  Tom & Gilles

27 oktober 2007

Annelore, Loi, Do, Milo, Oi

Uw aanstekelijk lach, de gedrevenheid waarmee Loi zijn’ding’ doet, de spontaniteit van de kinderen en de heerlijke panecake van Oi.  Alles heeft er voor gezorgd dat we een onvergetelijke, prachtige vakantie hadden.  We kunnen jullie enkel maar aanraden.  We komen zeker terug.

Kap Khun Krap maak maak.  There is no place like home, but this is home ! 

We besluiten special voor Loi met de woorden: “mooi, mooi, mooi”

En denkt hij “oei, oei, oei”

Benny, Heidi, Didier, Salima, Danny, Martine

XXX

8 november 2007

Met spijt vertrekken we vandaag.  We hebben hier een schitterende week doorgebracht.  Annelore, bedankt voor de warme ontvangst.  Je bent een schitterende gastvrouw. 

Oi, zo lekker en gevarieerd was het ontbijt hier beter en meer kon niet.

EN dan onze gids Loi,

Ik ben er zeker van dat we meer gezien hebben dan de doorsnee tourist.

Dankzij je charme, je kennis van de fauna en flora, je omgang met de bergstammen waren we overal welkom.

We zouden hier nog veel langer willen blijven, want we voelen ons echt thuis in Villa Anneloi.

Succes met de villa, een schitterende baby en veel vriendschap & liefde dat wensen we jullie.

Steeds welkom in Tielt

Danny & Moniek

Loi, you’re the best, good luck,  Danny !

Annelore, Loi, Milo, Do en …,

Bedankt voor de hartelijke ontvangst in Villa Anneloi !  De uitstapjes waren echt de moeite !! Thanks Loi !  We hebben zonder meer genoten van elke moment hier.  Zo zo verder !!

Koen & Julie

15 december 2007

Lieve Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko

We zitten alweer aan onze laatste heerlijke ontbijt bij jullie.  Niet te geloven hoe de afgelopen week voorbij is gevlogen.

We hebben enorm genoten van alles wat Lo ions heeft laten zien.  Hoogtepunten voor ons waren de prachtige temples en vooral de uitleg van Loi erbij over het boeddhisme en natuurlijk de 2 daagse trekking.  We hadden vooraf niet gedacht dat we de trekking met Max en Nick zouden kunnen doen.  Het was een prachtige wandeling en een unieke ervaring om daar boven op de berg te slapen.  De kinderen vonden het bamboevlot en vissen en de olifantenrit helemaal gewelsig.  De temples en boeddha vonden zij ook heel interessant en “mooi”!  
Feel at home, far from home was voor ons zeker zo !  Jullie villa is prachtig en jullie gastvrijheid fantastisch. Heel hartelijk dank voor alles en we wensen jullie veel geluk en succes voor de toekomst !

Eelco, Desiree, Nick en Max, de jongste trekkers van Villa Anneloi !

? December 2007

We hebben maar een word ‘geweldig’.  Alles wat geschreven staat (zie vorige blaadjes) kunnen we alleen maar beamen.  Lieve, lieve, groeten en tot binnenkort

Leen & Rudi

PS.  Deze week zal ik niet vlug vergeten en vooral de mensen in mijn groep hebben dit helpen waarmaken. Bedankt Mia, Heleen, Michel, Petra en Anja

DIKKE KUS aan Loi & Annelore + Co

21 december 2007

Gezellig samen ontbijten, genieten van de huiselijke sfeer en de gesprekken met Annelore.  Het unieke proeven van N-Thailand samen met Loi.  Zoveel plezier, luid zingend opde achterbank.  Een week om nooit meer te vergeten !

Dakjewel !  Mia

21 december 2007

Petje af voor Villa Anneloi!

Nog nooit zo verwend geweest op alle vlakken !  De week is voorbij gevlogen !  We hebben op een fantastische manier het noorden ontdekt!  Bedankt voor alles !  We zullen jullie en de toffe groep nooit vergeten!

Heleen en Michel

Xxx

28 december 2007

De laatste avond, het is AL voorbij die mooie week bij Villa Anneloi.  Voor ons en de kids was het genieten van de eerste minuut tot de laatste.  Het spontane en ongedwongen van jullie beiden deed voor ons veel deugd.  Nog veel success en bedankt voor deze mooie reis.

Bianca, Jorgen, Boaz en Malo

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd