reviews 2006

Het jaar 2006

21/1/06

Dear Loi, Annelore, Do & Milo

Kiss me, can I have you ? (Excuse me, can I help you?)

Thanks Loi, for driving like a snake and being the King of the road !   We enjoyed the jungle trekking and the rafting with the bamboo-helicopter.

Bedankt voor het warme onthaal en het lekkerste ontbijt in heel Thailand !   Het was MOOI, GEWELDIG !

Lieve

Fijne tijd gehad in Villa Anneloi !  Misschien tot in Wemmel, Wenduine.. of wie weet nog eens in Chiang Mai   Kap kung ka  Katelijn

Sawadieka Anneloi & Co   21-01-2006

I couldn’t imagine a better first week in Thailand then one you offered me : not only of temples, boudhas, markets, rice, umbrella’s & tuk tuks, but most of all a very warm & hospitable reception. Thank you guys 4 your information, your help, your patience & your fantastic & optimistic humor !!

I wish u & your families all the best

ขอบคุฌ
korp kun (ka)  SANA 

4-2-2006

Het was voor ons een eerste bezoek aan Noord Thailand.  Het is een ongelofelijke blijvende herinnering geworden.  Loi, “de gids”, heeft ons zeer gevarieerd en mooie indruk gegeven van de omgeving van Chiang Mai.  Na bezichtingen aan handwerkfabrieken,  olifanten en apenshows, tempels, Buddha’s was het absolute hoogtepunt “de TRACKING”  Je merkt ook dat daar Loi zijn hart ligt.  He is an natural jungle-man. Ook de bezoeken aan de diverse stammen waren een absolute bezienswaardigheid.  Kortom we hebben een fantastische week gehad.  Ontzettend bedankt voor jullie gastrvijheid.  Kap- khun – krab /ka

Groetjes en kusjes   Hans, Conny en Hans, Elise

21 april 2006

First time in Thailand, the land of the eternal smile:  and we keep on smiling ! We found out about Villa Anneloi by speaking to other people.  You can count on us that we will do the same thing, and recommend a stay a Villa Anneloi to.  Anybody who wants to discover Thailand in a unique and very special way.  Loi, thank you so much for showing us some very nice places in Northern Thailand: as our “private tourguide” you were really the very best !!!  The two-day-trip T Thaton and the trekking to the Lahu people, will always be in our memories.  Thank you so much – also Oi – for showing us THE REAL THAILAND !

Tom  & Elisabeth (uit de Westvlaanders!)

PSIt’s pity we have seen Annelore for just one evening – as she was going home for Easter, however very glad we arranged to travel to Thailand mid-April:  SONGKRAN you see, never ever experienced such a unique water-throwing festival.  Something that everybody should have seen !!!  HAPPY SONGKRAN !  “ Korp – kun – ka “

16 May 2006

Maleisie is al fantastisch, maar de trekking hier heeft ons, mede door Loi, de ware natuur en jungle van Thailand leren kennen.  We zijn onze vrienden, Lal en Anja, JEf en Hilde dankbaar dat z eons dit deel van Thailand hebben aangeraden en dat ze ons Villa Anneloi met Annelore, Loi, Do en Milo als ‘place to stay’ aanwezen.  We hebben van deze week heel erg genoten en heel veel gezien op zo’n korte tijd.   Grote verrassing echter !!!  Wie had hier het Belgische weer verwacht ?   Volgende maal brengen we wel een regenjasje en pull mee.   Dank voor jullie gastvrijheid en de leuke babbles. 

And a suggestion for Loi,

Don’t wait till the last minut to go to the toilet !

Hilde & Danny

Van 27 mei tot 3 juni 2006

Nooit te vergeten

Ongeloofelijk avontuur

Milo & Do zijn 2 kleine deugenieten

Onverwachte momenten

Natuur, wat is die adembenemend mooi

Ervaring is uniek

Yoerig kan j edit gezinnetje wel noemen

No fun, no baby, volgens Loi

Onweerstaanbaar is het mooie Thailand

Honger kenden wij hiern iet (daar zorgde Loi voor)

Oi, legde ons iedere morgen in de watten met een lekker ontbijt

Nee, we vergeten deze reis niet

Eigenlijk willen we zo snel mogelijk terugkomen

Ysjes wat waren ze hier lekker.

Valerie uit Hoeilaart   Conny  Bedankt voor de fijne vakantie, Nathalie

17/06/06

Lieve Annelore & Loi,

Wij hebben hier in Thailand & Villa Anneloi een fantastische tijd beleefd.  De 2 –daagse trekking was een trip om nooit te vergeten.  De wisky & Nancy’s oog zullen er wel voro iets tussen gezeten hebben:-)   Villa Anneloi is echt een aanrader.  Jullie gastvrijheid, het mooie kader, de prachtige natuur hier,…  Ik kom zeker terug … Ann

Swadieka allemaal ! 

Kortom: een unieke belevenis, om alvast nooit meer te vergeten !   Een fantastisch land met een prachtige natuur, fascinerende cultuur & meer dan super vriendelijke mensen !

Inderdaad de 2 daagse, ieders verbeelding en zelfs aan de wiskey ben ik mijn hart verloren.  Annelore en Loi, doe vooral zo verder als jullie nu bezig zijn, want het is gewoon perfect !  Ook ik kom zeker terug !  Het was super !  Dank je wel !   Nancy

23/09/06

Lieve Annelore en Loi (en Do en Milo)

Dank je wel voor jullie gastvrijheid.  We hebben een geweldige week gehad.  Zoveel gezien en gedaan.  Het lijkt veel langer dan een week.  We hebben veel respect voor de manier waarop jullie alles weten te regelen in jullie drukke leven hier.  Jij, Annelore, doe ondanks je eigen toer en Milo in het ziekenhuis toch nog tijd voor ons weet te vinden. 

Loi, die ons moet gidsen en dat met veel rust en plezier doet.  En dan ‘s avonds naar Milo in het ziekenhuis gaat om te “slapen”.  En toch weer ‘s morgens vol enthousiasme voor ons klaar staat.  We hebben genoten van de trekking en de raft.  Geweldig !  Genoten van de trip naar Thaton, van de sticky rice en de pomelo.   Jammer dat we jullie gaan verlaten.  Bedankt dat we een week in jullie gezin mochten evrblijven.  Kus voor Do en Milo, may thanks to Oi.   En jullie heel erg bedankt !

Rita & Bert

Oh my Buddha,

Na een zware en vermoeiende treinrit zijn we door Loi gastrvij ontvangen in een oase van rust.  Daarna zijn we door zijn rijkunst in het nachtleven van Chiang Mai beland.  Na een zware nacht hebben we een fantastische trektocht beleeft met een toffee gids, Loi, en een toffee hulpgids, Boca.  We hebben een beestige 5-daagse gehad, dankzij jullie gastvrijheid, Jakuzzi en met immer lachende Loi.  Ook een dank je aan Oi voor de goede zorgen en de mooiste glimlach van Thailand.

Thanks for everything !!  Hopelijk tot nog eens en wie weet tot in Leopoldsburg !

Kevin   Jelle   Jeroen   Ronny

PS Loi op tijd gaan tanken, leren pinten drinken en onze vriend Boca zijn geschenk niet vergeten te geven.

21/10/06

Beste Annelore, Loi, Do en Milo

We hebben een geweldige mooie week doorgebracht in Villa Anneloi.  Onze 6e keer in Thailand en 3e keer in Chiang Mai en toch nog zoveel nieuwe dingen gezien.  We voelden ons hier ook echt thuis.  De inpalmende glimlach van Milo elke morgen, deed ons elke dag starten met een goed gevoel.  We wensen Julie verder nog veel success, geluk en voorspoed. 

Loi,

Thank you for being such a good guide. We had a great time with you and a lot of fun.  It was “mooi”… 

Van harte,

Bob Van Dyck & Jim Anderson

(milleniumreis 199-2000 met Annelore)

Berchem

20/10-27/10/2006

Lieve Annelore, Loi & kids,

Ik heb van deze week enorm genoten.

Nooit gedacht dat ik op enkele dagen zoveel te zien zo krijgen.  Enkel de klim tijdens de 2 daagse trekking viel mij wat zwaar (te veel sigaretjes gerookt en geen conditie…), maar gelukkig was er de vriendelijke stam moeder, die spontaan aanbood om mijn rugzak te dragen.  Toen ik eindelijk de jungle-stam had beriekt, was het alleen nog maar genieten !  Bedankt voor de leuke week, jullie gastvrijheid en gedienstigheid.  Een week om nooit meer te vergeten !  Ik zal heel wat kunnen vertellen op het thuisfront !

Dikke zoenen !  Liliane

Sawadieka Annelore, Loi, Do, Milo & Oi

We kennen elkaar al een tijdje via mail en na de “reunie” in de Cabane was de beslissing vlug genomen.  Dit werd onze volgende reis !  Wel, ik moet zeggen, het was in een word FANTASTISCH !  We hebben in 1 week megaveel gezien en bezocht en beseffen in welke luxe we leven en zullen de rijst veel meer apprecieren… Jullie doen hier een geweldige job, zijn enorm gastvrij en we voelden ons zeker thuis ver van huis.  Loi is een schitterende gids, met veel humor, maar hij is vooral een echte “jungle-man” met woorden als “Oh my Buddha” “Oh la vache” en no money, no honey, maar ook no joke, no fun en last but not least, no fun, no baby !  Doe zo verder, geniet van elkaar en Thailand en nog heel veel succes met Villa Anneloi !  Dikke kus Katia & Thierry uit De Haan.

17-11-06

Ondanks het feit dat we Thailand eerder bezochten, hebben wij tijdens deze week, heel wat nieuwe ontdekkingen gedaan.  Wij hebben jullie land op een heel andere wijze leren kennen en dingen gezien, die we met een torubus nooit zouden hebben gezien.  Bovendien hadden we leuk gezelschap en hebben we prachtige mensen leren kennen.

De “trekking” zou ik (Paul Papaya) zo nog een paar keer willen overdone.  Een toffe ervaring en vooral de nabijheid van de prachtige natuur en de locale bevolking heeft ons doen beseffen dat het echte geluk nog echt bestaat.  We bedanken jullie voor de gasvrijheid en de vriendschap, die we van jullie hebben gekregen en wensen jullie nog veel success met de zaak.   Paul & Monique   Rudy

Trekking is goed, maar voor 1 x

Voor mij NOOIT MEER

Teveel schrik van water.

Toch een belevenis dat ik nooit meer vergeet ! 

Teveel mooie dingen gezien, zodat ik veel te veel gekocht heb.  Carine & Serge

25 november 2006

Lieve Loi, Annelore, Do en Milo, en Oi,

Wat kan ik na zoveel lovende woorden nog toevogen ?

We hebben een geweldige week gehad.  Door jullie gastvrijheid voelden we ons echt ‘thuis’.  De kamers zijn prachtig, het eten was heerlijk en de service geweldig.  Loi was een goede en zorgzame gids, die de liefde voor zijn land op ons heeft overgebracht.  Annelore, de perfecte gastvrouw en moeder, geweldig dat zij alles zo goed kan combineren.  Ook een bedankje aan Oi voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.

We zullen een verblijf in Villa Anneloi zeker bij onze bekenden aanbevelen en wensen jullie nog heel veel geluk in jullie prachtige land.

Tinneke Berkhout

Mijn speciale dan voor de “bijzondere” vruchten die bij uitzondering op tafel kwamen.  Dikke kus daarvoor !

Jan

Een stukje Belgie in Chiang Mai

Een super voorkomende gastvrouw

Een zorgzame gids en goede chauffeur

Een ervaring om nooit te vergeten

Kusjes voor jullie vier en voor oma en opa

Henny en Willy Cornelis – Brussel 2 december 2006

Veel geluk, liefde e gezondheid. Bedankt voor de vele zorgen.  Wie weet tot ziens in Brussel ?  Henny
 
16/12/06

Lieve Annelore en Loi,

Van harte dank voor de fantastische ervaringen in dit land van grote kontrasten en altijd lachende mensen.

Speciaal bedankje toch voor ”de gids van Thailand”.  Hij liet ons prachtige dingen zien, maar leerde ons ook een beetje kind te worden… met heel veel humor.  Wij wensen jullie nog heel veel succes.

Tot ziens !

Bie, Marc, Lief

To Annelore, Loi & Kids

We thank you from the bottom of our heart for your nice & warm hospitality.  The week is end and yet it’s time for us to go.  It was a wonderful and nice to meet you and stay here in your home.  We feel comfortable & so much more.

Annelore,thank you for your advise about my pregnancy.  I will follow your good & friendly advise.  Thanks for being nice even thow we hardly know each others,  it’s nice to stay in one place that feel not far from home.  I look forward to come back here and spend more time with you to get to know you better, because I think you’re such a good, nice, wonderful lady.  I wish we could be a friend.

Loi, the tour is wonderful, on the road with you it’s never been borring, you’re a funny gay.  I will remember & carry in my heart the places you’ve show us.  I am sorry about the annoying of my company.  They are so nutty asking many thing about breakfast.  Everything for me is perfect.  I have nothing to say.  Please don’t take forgranted about them,they are just big breakfast eater, he he he ! So many thing to say, but time to end .  I will or we wil say goodbye for now but not for long.  We’ll see you again.

We wish you all, Merry Christmas & Happy New and Prosperous good health  New Year ! 

May the Boda or God bless you !!!  Always ! 

Diane (Philipine) & Lars (Danmark) and Live & Hendrick (Norweg)

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd