reviews 2005

Het jaar 2005

 5 januari 2005 
Hallo Annelore, Loi en Do, 
Wij zijn de eersten die in 2005 een woordje “mogen” schrijven, we mochten dan ook met jullie op Thaise stijl 2004 uit – en 2005 invieren.  Een leuke ervaring op zich.  Na getuige te zijn van een vloedgolf  op Ko Lanta, een tussenstop in Sukhothai, belanden we bij jullie.  2 perfecte kamers en een toffe grappige gids, die zeker bij onze 2 zonen succes had.  Hij is dan ook jong van hart en dat zie je eraan !Heel blij dat we hem als gids hadden:  we konden zaken zien,ervaringen opdoen en allerlei dingen te weten komen, die in een groep zeker niet zouden lukken.  Annelore, je bent ook een super gastvrouw en je Vlaamse touch zorgen er ook voor dat we ons hier direkt thuis voelden !  We hopen dat je verdere zwangerschap goed verloopt en we kijken, wensen jullie een supergezonde en knappe baby toe !   Bedankt voor het super hartelijke onthaal !  Toon 

Special thanks to Loi, who guided us in his very own way, we liked it very much.  Kapkungka (= Thank you)
Ingrid – Lauren
Annelore wensen we een verder gelukkig leven toe in het “land van de glimlach”    Koen
Thomas, die zich verheugd op het wederziens in Belgium. 

Beste Annelore, Loi, Do’ke en ? 
Het heeft deugd gedaan om na 13 jaar Thailand een beetje te herontdekken.  Er is het een en ander veranderd, maar de vriendelijke en de gastvrijheid van de Thaise mensen is hetzelfde gebleven.   Wij hebben hier een aangename week gehad met jullie en ook met Yvan & Fernande.  Hopelijk kun je er een golftour doorkrijgen, want the courts zijn de moeite waard.  Niet tegenstaande mijn niveau onder nul was, heb ik toch genoten van de parcours (voor herhaling vatbaar).Loi I thank you for being our perfect guide.  Maybe when we come back, you have to go with Willy to the benbars and the …Verder wens ik je het beste bij de bevalling.  Als het nog zo een plezant en aangenaam kindje is als Do, zal alles OK zijn. Tot in Belgie en bedankt voor alles
Tante Jeannine & Nonkel Willy 

Juni 2005 Annelore & Loi, 
Annelore, het was echt jammer dat we elkaar in Thailand niet konden zien. Maar we hebben echt wel genoten van de 4-daagse met Loi.  De bezoeken waren zeer interessant, niet te toeristisch en we hebben veel van Loi geleerd.  Thailand is echt een prachtig land: de natuur, de mensen, het weer, het eten,… Kortom: wij komen zeker terug !  Maar wel als jij er bent natuurlijk.  En jullie huisje (villa) is echt de moeite waard.  Jullie hebben het mooi voor mekaar !
Dikke kussen
Ann & Edwin 

Annelore & Loi,               
21-2-2005 
Het was boven onze verwachtingen. (Mooie) schone villa, kamers en steeds een heerlijk ontbijt.  Annelore stond steeds klaar om alle vragen te antwoorden en aan alle wensen te voldoen.   Loi was de perfecte, spring uit het veld, gids.  We hebben veel gezien, veel foto’s gemaakt en kunnen dus nog lang nagenieten. 
Tot ziens aan Annelore, Loi, Do en ?
Maurice en Lydie van bavel – Van Gheluwen  

Ons groepje was zowat het “proefkonijn” van de eerste georganiseerde rondrit door Annelore van Bangkok naar Chiang Mai.  Tocht verliep goed uitgebalanceerd, zowat alle vervoermiddelen werden gebruikt om Thailand beter te leren kennen: auto, trein, tuk-tuk, fiets, boot…   Ook de doelstelling van Thailand en zijn bevolking ‘echter’ te leren kennen werd behaald.  Veel succes met het nieuwe project !Didier Van Houts We zijn vol verwachting naar Thailand gekomen, we gaan vol verwachting terug naar huis.  Reizen is verkennen, leren, ontmoeten en zoveel meer. We hebben het allemaal gehad.  De eerste week hebben we onder de deskundige begeleiding van Steven honderd en een Boeddha’s bekeken, bewonderd en aanbeden (!!??)  Het was slechts een eerste etappe. We waren zo benieuwd om kennis te maken met de zwangere Annelore, met Loi, met de kleine Do.  Jullie zijn schatten van mensen. Wat jullie ons hebben laten beleven, is uniek. Avontuur, ontdekking van vreemde volkstammen, grotten, met een vlot de rivier afdalen, wie heeft het allemaal meegemaakt tijdens dezelfde reis ?  Onvergetelijk.  Loi, je bent een uistekende natuurgids en een verwoed visser (big fish).  Annelore, je bent een perfecte gastvrouw.  Attent voor alles en iedereen.  Ivan en Fernande, soms zijn jullie toch nog onmisbaar.  We zien elkaar terug en bedankt voor alles. Wat ik (Emiel) heb geleerd:
1.    Dat ik geboren ben op een dinsdag.
2.    Dat mijn Bouddha een liggende is.
3.    Dat ik kan reincarneren in mijn hond.
4.    (“No wife” no problem) 
Voor Loi:  One, two, three, for five              
Once I caught a fish alive              
Why did you let it go ?              
Because it bit my finger so.
Have a lot of FUN and …
Wie niet weet hoe je een vrouwelijke schildpad kan herkennen; hij vrage het aan Loi.  
Emiel en Helene Peeters-Saenen-Van Hocht

 Mike likes to thank:  Annelore en Loi, Do en Co, the raftingclub, the snooker-boys, the barbeque-team, the Thai cooking-girls, the two little but strong hands that gave me a massage of a goreous little lady, the right-hand drivers, Steven (Ukrit), the gekko behind the hat, Mike from Sukotha, the Thai dancers, the snake that tried to kill mee;  and all population of Thailand for their warmth, joy and friendship:  RESPECT ! 
Mike van Bavel
PS And of course all the buddhas !!! 

Annelore, Loi, Do & Milo, 
Bedankt voor deze avontuurlijk week.  We vonden het een prachtige week, eentje om nooit meer te vergeten.  Veel ontdekkingen gedaan.   Heel veel bijgeleerd van onze tarzanachtige gids.  Iedere morgen een ontbijt om U tegen te zeggen. Ontvangst was niet te versmaden.  Letterlijk het land van de glimlach.
Een aanrader voor iedereen.
Filip & Carine

 Annelore, Loi, Do, Milo     
ergens in juli 2005…
“Afscheid nemen is altijd een beetje moeilijk:, inderdaad, vooral wanneer je het echt naar je zin had en dat is zeker het geval voor het viertal uit Belgie.  Onze eerste lange-afstandsreis met onze kids is tot op heden een groot succes geweest, en dat danken we vooral aan jullie gezin:  de toffe babbels met Annelore over Thailand en over opvoedingsperikelen en women-things,   het enthousiasme van Loi tijdens  de interessante week, het tempo op maat van de kinderen,  Do als speelkameraad voor Robbe & Ina, Milo als “echte poppemie” voor onze Ina.  En verder uiteraard het super lekkere eten, de mooie koele kamers, de heerlijke jakuzzi, jullie hulpvaardigheid en flexibiliteit,… we kunnen nog enkele bladzijden verder gaan maar houden het bij een welgemeende :  BEDANKT !  We wensen jullie een dikke proficiat met jullie zaak, een mooie toekomst als gezin en mochten jullie in Belgie zijn, dan proberen we zeker naar de reunie te komen OF zijn jullie van harte welkom in Melsele !  Veel liefs en tot kijk Ook aan Oi een dikke bedankt voor haar hulp & mooie glimlach !
Karien & Guido, Ina/smak & Robbe/kusje 

“Grenzeloze liefde” bracht ons naar het Noorden van Thailand, waar villa “anneloi” ons een fantastische week bezorgde. Annelore, de perfecte gastvrouw, en Loi, een subliem gids, deden bij ons het tropen-gevoel weer volop bovenkomen.  We zagen het stads- en het plattelandsleven van de Thai en het leven van de stammen tot hoog in de bergen, tot aan de grens met Birma.  Wat mochten we beleven !!!  Boeddha’s en tempels, wandelingen, trekking en rafting, bush en jungle en rimboe en oerwoud, zalige geuren en vreemde geluiden, exotische groeten en fruit en “spicy” schotels, vreemde gewoontes en oude tradities en ontelbare dingen meer.  Zalig !  Een schat van ervaringen !   Dank voor zoveel gastvrijheid en deskundigheid en alle succes toegewenst voor “Villa Anneloi”.  Wij supporteren voor jullie vieren de onderneming in Vlaanderen en tekenen,  tot weerziens,Rik en Caroline – Leuven –  
Beste Annelore, Loi,  Do en Milo,            

29/7/05 
Zoveel gezien, zoveel beleefd.  Fantastisch.  Zo veel plekjes waar we anders nooit waren geraakt.  Heel hard bedankt voor alle extra moeite en gastvrijheid !  Heerlijk eten, prachtige kamers, bijzondere uitstappen.  Zelfs de “trekking” was voor ons, ongeoefende benen, een heerlijke ervaring.  Confrontatie met de “Karen”-leefwijze…  iets om even bij stil te staan.  In elk geval:  voor de hele familie, succes gewenst met het project, met mekaar en met Thailand.Van harte Katrien Toegegeven: de trekking viel uiteindelijk mee:  het leek eerder een lange glibberige wandeling, langs een erg mooi (Sorry, Loi!) parcours.  En we hebben HEEL wat gezien wat we anders nooit gezien zouden hebben;  lekker druk !  Nu zijn we echt aan vakantie toe ! Liefs, Hans en Line PS. geweldige accommodatie hebben jullie hier uitgebouwd & de service is geweldig.  Dank ook aan Loi dat hij niet iedereen in het water liet vallen bij de boottocht en voor de spelen van Pink Floyd & The Doors in de bus! 

Annelore, Loi, Do en Milo,   30-07-2005 
Van harte bedankt voor deze fantastische week.  We werden hier vanaf onze aankomst meteen zeer warm ontvangen waardoor we ons direkt op ons gemak voelden.  Dit is werkelijk de ideale formule om ontspannen in een korte periode zeer veel te bezichtigen.  Loi bracht ons op een leuke manier veel bij over de natuur en de cultuur in het Noorden.Nog veel succes verder…Tot ziens,Jeroen & Florence Annelore, Loi, Do’ke en Milo’ke, Wie had dat ooit kunnen denken: samen op MABO en nu een weekje samen in het prachtige “mooie” Thailand !  Je hebt ons echt verwend, Annelore, alles picobello in orde: van ontbijt tot kamers, relaxeren in jakuzzi (met popcorn!) en dit alles vol Belgisch-Thaise enthousiasme.  Je “LEEFT: Annelore !  Geniet ervan, samen met je gezellige familietje & kids (2?) & de vele Villa-Anneloi passanten.Loi was echt de beste gids voor de avontuurlijke trip: weeral, op zijn eigen Thaise en persoonlijke manier, bracht hij dag na dag het gevarieerd programma op een humoristische manier naar voren.  We hebben er dan ook echt van kunnen genieten en zullen al deze nieuwe ervaringen nog lang koesteren.  Loi, “Tablu” !  En ook al ben je soms een beetje “Taphi”, je bent steeds een “spring-in-‘t leven” en vooral een heel gezellige kerel. PS.  Van wie zou Do dat hebben?  So father, so son…In ieder geval vele keren “khop-khun-ka” voor de super gezellige week en het super interessante programma !  Annelore, hopelijk tot snel in het verre Belgenlandje aan de zee !  Gelukkig is er e-mail en de oud-MABO reunies om contact te houden, wat we zeker gaan blijven doen !!!!Special voor Do’ke: “Ja mama bobo ba bie ba beweeg.. laat je bewegen van ko-op tot teen”  
Dikke kussen  Els & Filip 

Villa Anneloi was voor ons zeker de leukste, meest interessante en aangenaamste manier om Thailand te beginnen ontdekken.  Het goede humeur en Thaise spirit in de villa, die van jullie alle 4 uitgaat, is super aanstekelijk en doet je je thuisland 7 dagen absoluut vergeten. Annelore:  je bent een super gastvrouwLoi: zonder woorden, gedurende 7 dagen de entertainer van dienst !Do & Milo: lieve jongens, geniet van het leven en wordt liefst net niet te snel groot !
Bedankt, kop-kun-ka/krap !
Vicky & Danny

De lichting van 3 september 2005 Villa Anneloi  
08/09/05
Bij onze aankomst in Villa Anneloi op donderdagavond was mijn eerste indruk, wat zijn dat toffe mensen.  En na ons verblijf van een week geef ik graag toe dat mijn eerste indruk over iets meestal de juiste is.De accommodatie is ok en de sfeer is ontspannen, toch is alles goed georehentreerd.  De uitstappen zijn om U tegen te zeggen en ik ben vooral dankbaar voor de onvergetelijke week die jullie ons bezorgd hebben.  Ik ga voor de Robert ook nog wat overlaten. de Michel Ik moet daar niet veel aan toevoegen, denk ik, het was inderdaad een aangename kennismaking met Chiang Mai en omgeving.  Ook de manier waarop was fantastisch.  Ik heb dan ook gedurende deze week de gelegenheid gehad om mijn vriendin Tuk beter te leren kennen en begrijpen.  Daarvoor ben ik Annelore en Loi en misschien ook een beetje boedha dankbaar.  Misschien zien we mekaar nog eens terug.  Who knows, some day, some place.  Robert Annelore, Loi, Do & MiloOngelofelijk bedankt voor de gastvrijheid !We hebben hier genoten, het was echt een weekje vakantiegevoel !  Het Noorden van Thailand hebben we op korte tijd leren kennen & dragen de schoonheid ervan zeker in onze gedachten & in ons hart mee !  Loi, you were a fantastic guide, we learned a lot of you !  It was nice to see you as TARZAN in the jungle and the bambooraft was quit wet !!!  At home we will catch the mosquitos with your self made bamboogun !   Annelore, we hebben je slects korte tijd gezien, maar toch bedankt voor de plezante (SCW)babbels ! THANKS A LOT    see you in Belgium.
Nele & Pascal  the easy people from GENT ! 

22-29/10/05 
Dear Loi, 
Thank you very much for your guide, your company & your jokes.  You’re a great person !!!  It’s pity that we couldn’t share & spend any time with Analora ! 
Ely & Koen Plessers-Conna  
Nov 6-13-2005                                
Very nice                       
Discovery of the northern part of                   
ThaiLand                      
ReLax travelling in comfortable conditions
Experience  in an Authentique site of this beautiful country                         
Another day on tour with Loi is                        
Never borring           always fuN                         
Even with omly 3 houres of sleep                        
Loi keeps smiling                      
LOi is the best     
Thank you

Loi & Annelore
Carl en Ina  19-26 november 2005

Dear Loi & Annelore 
Wij zijn vol verwachting naar Thailand gekomen en jullie hebben ons ruimschoots geholpen om het te ontdekken in alle schoonheid.  We voelden ons in jullie huis direkt thuis door het vriendelijk onthaal en de behulpzaamheid voor al onze vragen.  Door de diversiteit van het programma, hebben we ons geen minuut verveeld.  We vonden  de olifantentocht heel goed en de trekking prachtig.  Het verblijf en de overnachting in het plaatselijk dorpje aan de rivier uniek !!  Dit vergeten we nooit en zullen er thuis veel kunnen van vertellen.  Thailand was OK.  Maar… Loi was the best !!!! (sorry Annelore) Hij is een goede gids, veel uitleg over natuur en land op een grappige wijze.  Annelore, die 2 dagen dat jij hier was, waren heel professioneel en lief.  Dank u.  Goede raad aan de volgende gasten: pas op want we hebben ondervonden dat hij al goed Nederlands kan en vooral “mooi kontje” en “dikke kont’.  
Bea, Marie-Therese-GiGi & Gilbert 
NB  Ook bedanken we Oi voor het klaarmaken van de lekkere ontbijten, het schoonmaken van de kamers en haar altijd glimlachende blik.Aan allen een dikke proficiat en ik zou zeggen, doe zo voort. 

Van 26-12-05 tot 31-12-05 !Heel veel danku’s voor dit fantastishc verblijf hier !  (khapoemn kha)  het was heel leuk !  de spaghettie was heel lekker ! (dank u dat ik mocht meehelpen!) maar het Thaise eten was ook heerlijk !  dank u Loi voor de super leuke trekking en de vele bezoekjes aan tempels en fabriekjes !  dank u Annelore voor de tips over Thailand, de ochtendbabbels aan de ontbijttafel,… dank u doke voor de vele wat gaan wij spelens ?  en de mooie liedjes !  en dank u Miloke voor zo schattig te zijn !  Het was hier heel heel heel heel heel extreem extreem extreem fantastisch leuk !   vele groetjes en hopelijk tot de volgende keer 
Alison -xxx- 

Beste Annelore & Loi 
Dank je voor dit prachtige en zeer gevarieerd verblijf, ons eerste in Thailand.  We hebben genoten van alle uitstappen en in het bijzonder van de trekking en rafting en overnachting in het dorp aan de rivier, an experience ! Wij leerde veel over Thailand, we aten lekker en (shopten iets teveel).  Voor ons en de kinderen is dit een unieke ervaring, die altijd zal bijblijven !
Chris & Isabelle Morten- Santens, Jessica en Alison Fantastic Thailand at its best.   Thanks for everything.  See you in colder weather. Chris Heel leuk !  danuwel voor alles,  Jessica –xxx-  
 
 

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd