reviews 2003

Chiang Mai 4-1-2003
Beste Annelore en Loi,Hartelijk dan voor het gastvrije ontvangst en de verzorgde rondritten.  Door julie aanvoelen en flexibiliteit hebben we een prachtige week vakantie “op maat” gehad.  Noord-Thailand zal ons blijblijven als een toeristvriendelijk landgedeelte met bruisende en door smogbenevenede steden en indrukwekkende natuurpracht eromheen.En verder.. a happy new year !!  Chantal en Steven Van slycke-Cansdaele 

Liefste Annelore, Loi en Do
Ook wij hebben volop genoten van de mooie, toffe en gezellige momenten in Villa Anneloi.  Veel tips heb ik gekregen van Loi, zoals een pleister op de navel tegen reisziekte en weet je, het helpt echt !   En van de sticky rice in bamboe kan ik nu alleen nog van dromen… De trekking was de max en mocht gerust een dag langer duren, maar dat zal voor de volgende keer zijn.   Loi, Thank you for being a perfect guide for us !  You have shown us most intersting places !   When you come over to Belgim in May, we will try to be a guide as good as you in the ‘urban jungle’ of Gent.   
Wim en Nathalie Quataert – Van Den Eynde 

18 jan 2003  5.45 PM 
Bedankt voor de ‘extra’ ontdekking die ik mocht beleven met jullie.  Gewoon super.  Er volgt zeker een ‘retourtje’.  Tot dan.   Also thanks to the team of Villa Anneloi for the perfect service.  Marielle Eurlings A perfect end of our 3-month trip around the world,A perfect introduction on real Thai life,A perfect stay to want to travel even more,A perfect combination of kindness and knowlegde,Thanks very much for Do, Loi and Annelore,And thanks to the mother of Annelore for the suitcases !
Laurent en Saskia Lahaye Villa Anneloi 24-01-03

Het vorige gastenboek stond vol lof, de eerste bladzijden van dit nieuwe boek ook al en ik wou perse originel uit de hoek komen… Sorry, Annelore en team, maar ik moet me helaas aansluiten bij al jullie vorige gasten:  ik vond het mega-oneindig-super geweldig, eigenlijk alleen hoogtepunten !   Ik heb normaal een ‘beetje last van ochtendhumeer’, doch superschattige Do deed dit als sneeuw voor de zon verdwijnen !   Loi, you made me laugh more than you can imagine:  for me you are the perfect (man)guide ! 
  Van harte bedankt voor alles, Hilde 

Eindelijk ‘de oplossing’, veel zien op een korte tijd en niet moeten mee tjoefelen met een grote meute tourreizigers.  Het was perfect, op een rustige, aangename manier veel bezichtigen ovderdag en ‘s avonds nog vele tips krijgen van de nooit zwijgende Annelore .Loi, thank you for everything !  En nog vele kusjes voor Do, 
Nathalie Villa Anneloi 29-02-03

Een land is maar zo mooi als zijn mensen zijn.  Thailand is een heel mooi land…  De drie van de mooiste “Thais” wonen in Villa Anneloi.   Bdankt dat we heel even uw gasten mochten zijn.  Wat een schitterende week:  vol aktiviteiten, en toch ontspannen.  Als jullie dit niveau kunnen blijven volhouden, wordt Villa Anneloi een voltreffer.  Nee dat klopt niet:  Villa Anneloi is al een voltrefffer.  De perfecte vakantie met de perfecte gasteheren/vrouwen.   Mooi zo (maar lees dit niet luidop)
Sylvain en Maria 1-3-2003

Voor de eerste keer op een echte trekking op 57 jaar.  Onvergetelijk.  We  beseffen nog niet dat we nog lang zullen zeggen: “Weet je nog … in Villa Anneloi.. in 2003 ! …”Veel gezien en veel geleerd.  Veel geluk en uiteraard veel succes !
Een fijne vakantie  Herman en Maria 1-03-03

Voor ons was het echt een onvergetlijke week vol prettige verrassingen.  Daardoor zijn we gaan houden van dit prachtige land en zijn vriendelijke mensen.  Bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid in Villa Anneloi.  Hier te zijn staat garantie voor een schitterende vakantie zonder zorgen.  Tot ziens in Belgie. 
We wensen jullie alledrie heel veel geluk !  
Danila, Roland en Sabrina March 20-3

Dear Loi,
I hope you will realize your dream of taking your family tot the seeside very soon.  I have enjoyed every minute of this week in Chiang Mai.  The program was perfectly organized. Thank you very much for your kindness and hospitality.  You are a “super” guide.   Villa Anneloi is a real paradise where we feel very good.  Il never forget this dreamful week with you.  I hope to spend more time with Do and Annelore in a future visit.  You (and family) will always be welcome in Belgium. 
Friendly greetings  Imelda  (Emeralda as you called me)
No problem I have enjoyed this new name ! May 2003

Dear Loi, Annelore and Do, 
Thank you all for the wonderfull week you gave us.  For us, it was one of the best holidays we ever had.  When we arrived at Villa Anneloi we already enjoyed Thailand for one week… but in “Belgian style”:  rush, rush, rush !  The first thing you learned us was relaxing a little bit…   We’ve never visited a country in such an intensive way and still we have such a relaxed feeling.  We learned that by doing things in a more relaxed way, you can even enjoy the new impressions more and feel the spirit of the country even more !!!  Let’s hope we can take a little bit of this Thai style of living with us to Belgium…  
Thank you Annelore, for giving us all the extra information and sharing some “farang-impressinons” with us.  You were a very nice host in Villa Anneloi.  We enjoyed the chats with you a lot !  Loi, we want to thank you for bringing us to the nicest places of the “personal stories” about your hilltribe and home and the “Loi-humor” a lot.  You showed us what a beauty nature can be and –once back in Chiang Mai city- we missed the “ quiet jungle atmosphere” immediately.  Hopefully we can come back once to do a longer “trekking”.  I’m sure there are still a lot of beautiful places you can show us.  And the ofcourse, there’s Do, with his charming eyes. 
Thank you Do for making us laughing and amuse every day (especially during breakfast).  We hope you’ll like school a lot and I can’t wait to hear the “Do-updates” from time to time bij mail.  Also a special thank you to Benn (or how do I have to write it) for the very good service and a goodbye to all the members of the family we’ve met during this week.   We’ll miss you , Thailand (and ofcourse Villa Anneloi) a lot !  Thank you for showing us a part of the ‘real’ Thailand and for your hospitality.  We’ll certainly come to the meting in Belgium and ofcourse – if you would be in the environment of Aalst – you would be all very welcome !!! 
Three kisses and a big hugh,   Anneleen and Bart 5-4-2003 

Sawadika Annelore, Loi en Do
Rozen verwelken, dagen vergaan, maar onze herinneringen en liefde voor Thailand blijven voor altijd bestaan.   Voor de derde keer in Tailand en toch was alles weer anders meer op eigen tempo genieten.  Annelore we kende u al van onze eerste reis in Thaialnd  u stond ons bij met raad en daad.  Loi je bent een toffe gids, toonde ons veel mooie dingen maar voor goede jagers en vissers te worden moeten wij nog eens terugkomen (wat zeker zal gebeuren).  Do jij zult later een goede opvolger worden.  Je bent nu al een kleine (b)engel.  Benbedankt voor uw goede zorgen.  Tot spoedig weerziens. 
Jos en Annie 12-05-03

Liefste Anneloi en Do, Dit is pas genieten!  Door jullie gastvrijheid voelde wij ons hier onmiddellijk “thuis” !   het echte Thailand ontdekken in de handen vane en sublieme gids, de trekking (afzien!!), de uitstappen, … kortom:  Villa Anneloi, uw garantie voor een droomvakantie !  Bedankt !!  Bedankt voor de mooie reis en de goede zorgen !  Veel succes en we komen zeker terug ! 
Tot binnenkort !!  Fre en Liesbeh ! Juli 8  2003

Beste Loi,Annelore en Do,Hartelijke bedankt voor deze fantastische week.  Naar onze mening de beste manier om Thailand echt te leren kennen.  Een onvergetelijke keuken bij Anneloi zelf zowel als in de vele kleine plaatsjes waar we ‘s middags een korte stop hebben gehouden.  Als ook een fantastische ontdekking van de ongeloofelijke natuur en de uitleg ervan door Loi.  
Eric en Carine – Elise en Eva Bidonnet 

Sawadieka Loi, Annelore en DoMerci pour cette organisation de derniere minute qui nous a permis de vivire une excellente semaine.  J’ai beaucoup apprecie votre accueil, votre genitillesse, votre disponibilite.  Merci a Loi pour avoir adopte son programme tout au long de cette semaine, pour son humor, pour sa cuisine, pour la partage de son vecu et de ses connaissances.  Dommage que le temps passe si vite lorsque l’on se trouve en bonne compagnie !  Mes valises ne sont pas trop lourdes de  cadeaux mais ma tete est rempli de souvenirs (mes sens on ete en eveil!).  ce fut une belle seconde lure de miel.  Carine Quand je suis rentree a mon arrivee chez vous, je me suis tout de suite bien plue.  J’ai appris beaucoup de choses, j’ai bien mange et bien dormi.  Je vous remercie pour votre acueil et je vous souhaite une bonne continuation dan ce  travail.  Elise Je me suis bien amusee avec vous et j’aurais aime qu’Annelore soit plus avec nous.  J’ai apprecie la cuisine de Loi, j’ai bien dormi ! 
Eva 12-07-03

Beste Loi, Annelore & Do 
Eerst en vooral bedankt voor jullie gastvrijheid.  Bij onze aankomst voelden we ons direkt op ons gemak.  Ook wij moeten ons aansluiten bij de vorige  bewoners en zeggen dat Loi een fantastische gids was voor ons, hij kan zowel luisteren als goede raad geven en hij is ook wat wij noemen ‘een zwanzer’.   Deze vakantie zullen we niet snel verrgeten en gellof het, we zullen reclame maken voor jullie.  Nogmaals bedankt en hoopent op een volgende keer.  ‘t Was zeer fijn. 
Daag.  Heymans Patrick en Sonya (Ninove) 25-07-03

Annelore and Do and LoiI enjoyed this week from the first second to the last second.  I have to take to Belgium a lot of beautiful memories, that I never will forget.  I will take extremely care of these memories and I will tell everyone back home that they have to come over to Villa Anneloi.
Greetings from “Loeki-Loeki”  Coopman Luk 

Spijtig, onze week hier zit er morgen al op !  Ze is voorbijgevlogen ! We hebben vooral genoten van de trekking (hoewel het slapen voor mij wat hard uitgevallen is) We hebben heel wat bijgeleerd over het Noorden van Thailand.  Maar het was maar  half zo goed geweest zonder onze fantastische gids !  Bedankt voor uw gastvrijheid en zeker tot nog een keer ! 
Dominique en Dirk 1 augustus 2003

Eeeeen de krokodil en de oerang-oetang en de vogels in  de lucht en de slang op de gang, en de poesjes, muisjes, olifant en iedereen doet mee, alleen de kleine visjes, die zwemmen in de zee.  (liedje voor Do) We hadden een huwelijksreis niet beter kunnen dromen.  Bij julie vonden we rust en gezelligheid.  Met Loi als gids werd het een relaxe rit door het prachtige Thaialnd.  Hij bracht ons naar de mooiste plekjes.  Thank you very much, Loi !!!  Met spijt in het hart moeten we morgen alweer vertrekken, maar het lekkere eten, het mooie interieur, de hartelijke ontvangst en de toffe sfeer, zullen we nooit vergeten ! 
Lieve groeten, Simon en Chantal Six-Vanhove 

Beste Annelore en Loi,
Reizen is de laatste jaren mijn hobby geworden.  Daar hebben jullie me weer een stukje van bijgedragen.  Het was elke dag opnieuw avontuur en genieten van de natuur en ervaringen van Loi. Jullie blijven steeds verrassen en dit maakt het leven spannend !  Nogmaals dank en wens jullie het beste met Do en toi…toi…toi… avontuurlijke groetenBert uit Oostende  PS Dank voor het lekkere eten en service.  Villa Anneloi 15-8-2003 Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad !  Elke dag werd een aparrte ervaring.  Ongelofelijk !! Noord-Thailand heeft voor Loi geen geheimen meer.  Maar voor ons…  Ondertussen zijn wij ook op de hoogte van de volledige procedure om rijst te telen, rijst rijst, rijst overal rijst.  Boeddhas waren er in alle maten  De  natuur was wel het allerbelangrijkste, het mooiste….  De trekking was voor ons “het” van de hele week.  Regen-modder & glibberig maar met het nodige enthoesiasme hebben we de finish bereikt.  Nog maar eens ‘ongeloofelijk’  Dit doet ons beseffen hoe goed wij het bij ons hebben.  Jullie ontvangst & alles wat we met jullie mochten delen waren grandioos !  Hartelijke dank & zeker tot weerziensMartine & Bernard   Wij leerden Thaise woorden en Loi Nederlands  “loop naar de maan”  hopelijk zien we jullie nog eens terug.  Khoupkhunka
Jan en Lia Kerkhofs 

Spicy girl, langzaam madame, lekker ding, hot dog, no money no honey, coconut, de “hallo”city, buy me, oma aan de top, on y va en nog zoveel meer…   Daar gaan we nog maanden over spreken, terugblikken.  Het was een heerlijke week, verwend geweest door de gastvrouw in alle stilte en achter de schermen, de perfecte gastvrouw !De gids met de nodige humor aar vooral eerlijke kennis van volkeren, stammen, plant en dier, onvergetelijk !  Hij verzorgt zijn trekkers tot in de puntjes. 

Annelore, Loi en Do, you made it unforgetable!  Thank you so much, we enjoyed the week ! 
Piet & Marie-anne, Baptist en Pauline Bekemans – De Keyser 11 oktober 2003

Beste Annelore, Loi en Do (kortweg LO)
Oh my Budha, wat is het prachtig in het “land van de glimlach”, waar kaka is jaja en key is kaka. Bedankt voor het evrblijf en de goede zorgen in villa Anneloi. Het is fijn om te zien dat ons nichtje in goede handen is terecht gekomen. De toubas van The Gambia groeten de farangs van Thailand. See you in Banjue, Dieter en EvaSuper tof – wat een familie die OKPHORS ! vele groetjes EVABeste Annelore, Loi en DoHartelijk dank voor het warm onthaal, voor de verzorgde maaltijden, de mooie kamer, de goede gids en de mooie uitstappen ! We komen zeker nog eens terug ! Tot in Belgie !
Rita en Jan

Beste Annelore, Loi en Do, of vanaf nu kort: LOI, want die letters staan niet alleen voor een stukje van elk zijn naam, maar ook voor :
LO liefdevolle ontvangst
leuk                    
overweldigend lekker                 
onvergetlijkleerrijk                
oh la la
LEVEN !              
over de top later terugkomen
ontzettend goed
en in LO voor: LOf voor de supergeslaagde organisatie
LOkkende natuur en cultuur
LOl maken met Loi, zijn coconuts en zijn big smile
LOtto, toto en weddenschappen in Thailand ontdekken
LOve tussen twee mensen en hun superschattige Do
and : LOts of more things that we forget to write down.

Dank u wel lieve mensen, doe zo voort en tot een volgende keer !
Een dikke zoen van karine en Jos uit Wenduine, u wel bekend. 17/10/03

Beste Loi, Annelore en Doke, 
Na een paar moeilijke nachten van onze Jonas, heeft hij zich tot een echte Thai bekeerd:  vindt rijst heel lekker, de meisjes heel aantrekkelijk… en voelt zich hier al echt thuis, dankzij de goede zorgen van Annelore, die voor een onvergetelijke 1ste verjaardagsfeestje zorgde.  Dank Loi (beste vriend van Jonas) voor de enkele uitstappen die we samen deden en zeer tof waren.  Als Jonas groter is, komen we zeker terug om samen met jou de trekking te doen !  Doke, grote kapoen, jammergenoeg kunnen we niet op jouw verjaardagsfeestje zijn, maar we zullen het zeker NIET vergeten !   (de rest van de nuttella blijft hier, ALLEEN voor jou!)  
We houden contact,Heidi, Marc en Jonas 2003

 Dag Annelore, Loi en Do 
Echt origineel kunnen we in dit gastenboek niet meer zijn, vermits de woorden ‘FANTASTISCH’, ‘GEWELDIG’, ‘AVONDTUURLIJK’ al zoveel gebruikt zijn, maar mooie woorden kunnen nooit genoeg herhaald worden, dus …we hebben ontzettend genoten van deze vakantie, dankzij jullie gastvrijheid en jullie tof en gevarieerd programma.  Vooral de ‘trektocht’ was een hele ervaring om nooit meer te vergeten.   Loi is inderdaad een echte ‘TARZAN’.  We wensen jullie nog heel veel succes en geluk toe !Dikke knuffels voor jullie allen !
Erika Samain en Dirk Van Rompey 

Beste Annelore & Loi
Als je de weg van je hart volgt, dan loop je niet snel verloren.  Dan ben je samen in staat tot meer dingen doen dan anderen voor mogelijk achten .  Na deze week in jullie gezelschap, kunnen wij daarvan getuigen.  Jullie zijn erin geslaagd een prachtig project te realiseren.  Als jonge verliefden uit twee verre hoeken van de wereld de stap zetten om een villa te kopen, een hotel met annex – reisbureau uit de grond te stampen, dat bovendien alsmaar succesrijker wordt.  Je moet het maar doen !

Annelore en Loi, wij hebben hier een buitengewoon geslaagde week achter de rug.  We zijn jullie daar echt dankbaar voor en zullen niet nalaten Vlaanderen, Belgie, Europa rond te bazuinen.Kop koen ka.  Kop koen krap !
Thanks for everything
The happy five, Martine – Johan – Johan – Myriam – John How to start ????

The week in Villa Anneloi is finished already.  We feel sad;  only Britt is very happy, because Annelore surprised her with an birthdaycake (6 days before the day itself)!  The only thing that makes us very happy is that we live in Kuala Lumpur (Malaysia), so we can visit Villa Anneloi more often than we would if we would live in Belgium. Brit en Silk genoten van elk moment:  olifanten, rafting, warmwaterbronnen, en zoveel meer.  Wij genoten mee en zeker van alle zij commentaren van Loi.  
Thuiskomen bij Annelore was zalig bijkletsen over de belevenissen en allerlei andere zaken.  Knus, gezellig, perfect!  Terwijl onze 3 kornuiten de tuin op stelten zetten en Loi een lekkere yellow curry bereidde, voelde we ons als koningen te rijk. Onze vakantie in Thailand zit er nog niet op, maar met spijt in het hart vertrekken we morgen. Toch nog een vleugje kritiek: 
–         de olifanten hadden nooit genoeg met 1 tros bananen !
–         aan de rafting hielden we een natte broek over !
–         de buffel waarop ik gegokt heb, heeft de race niet gewonnen !
–         de giraffevrouwen hebben geen langere nek, maar lagere schouders !! Bedrog!!
–         De week is veel te snel voorbijgegaan ! 
…  onze kinderen zullen volgende week zeker zagen: ‘ wij willen terug naar Villa Anneloi !
Jef en Hilde 

 
 

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd